aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜαζί με τον Βραζιλιάνο φορ, πλησιάζει και Πορτογάλος εξτρέμ

Μαζί με τον Βραζιλιάνο φορ, πλησιάζει και Πορτογάλος εξτρέμ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Τα «θέλω» του Πάμπου Χριστοδούλου αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, αφού προχωρεί με πιο γοργούς ρυθμούς ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Goal News», πήρε θετική απάντηση από άλλους δύο ποδοσφαιριστές και είναι πιθανόν εντός των αμέσως επόμενων 24ώρων να ακολουθήσουν νέες αφίξεις.

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, τον οποίον προανήγγειλε την προηγούμενη εβδομάδα ο Χριστόφορος Τορναρίτης και για Πορτογάλο εξτρέμ. Όσο για τα ονόματά τους, προς το παρόν κρατούνται μυστικά από τους παράγοντες των μαυροπρασίνων. Αν δεν τον προλάβει κάποιο Μέσο, το πιο πιθανόν είναι να τα κοινοποιήσει ο γενικός αρχηγός του συλλόγου της Λευκωσίας στα social media. Όπως συνηθίζει άλλωστε σε περιπτώσεις μετεγγραφών.

Προς το παρόν αποκτήθηκαν οι Μάριο Κίρεφ, Κίκο, Πάβολ Μπάιζα, Σαμπίνια, Εγιόνγκ Ενόχ, Γιώργος Οικονομίδης και Πάρης Ψάλτης. Επίσης στο έμψυχο δυναμικό παρέμειναν από την ομάδα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου οι Ρόμο, Ροτζέιρο, Νάνι, Α. Παχίπης και Αντωνίου.

Εν τω μεταξύ, χθες άρχισε στο βοηθητικό του Μακαρείου η προετοιμασία του Ολυμπιακού, αν και ακόμα υπάρχουν απουσίες στο ρόστερ. Από εβδομάδας αναμένεται να αυξηθούν οι ποδοσφαιριστές, που θα τεθούν στη διάθεση του Χριστοδούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ