aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Μαυροπράσινος» ο Ντιανέ (pic)

«Μαυροπράσινος» ο Ντιανέ (pic)

Λίγες μόνο ώρες πριν το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη, ο ισχυρός άνδρας των μαυροπράσινων Χριστόφορος Τορναρίτης καλωσόρισε τον Σενεγαλέζο Μοντού Ντιανέ στην ομάδα.

Δημοσίευσε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνόδευσε με μια εικόνα… λιονταριού.


Λίγο μετά ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 27χρονο Σενεγαλέζο αμυντικό (κάτοχος Γαλλικού διαβατηρίου) Modou Diagne, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο με προοπτική ανανέωσης για ακόμη 1 χρόνο.

Ο Modou ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα τμήματα υποδομής της Γαλλικής Nancy με την οποία, από το 2012 μέχρι το 2019, αγωνίστηκε σε 115 αγώνες στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας σημειώνοντας 4 τέρματα και 2 ασσίστ. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην ομάδα της Charleroi καταγράφοντας 26 συμμετοχές και 1 τέρμα.

Έχει υπάρξει μέλος των Εθνικών ομάδων της Γαλλίας και Σενεγάλης κάτω των 20 και 23 ετών αντίστοιχα.

Καλωσορίζουμε τον Modou Diagne στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ