aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜαυρομμάτης: «Η Ομόνοια ενοχλεί τον Σαρφό με αθέμιτα μέσα»

Μαυρομμάτης: «Η Ομόνοια ενοχλεί τον Σαρφό με αθέμιτα μέσα»

Σε κλειστό οπαδικό γκρουπ του Ολυμπιακού στο Facebook, ο πρόεδρός του, Αλέξης Μαυρομμάτης, κάνει λόγο να ενόχληση του Σαρφό από την Ομόνοια και μάλιστα με αθέμιτα μέσα. Θέλοντας να ενημερώσει τους φίλους των μαυροπρασίνων σχετικά με όσα γράφονται για τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό, προέβη στην πιο κάτω τοποθέτηση:

«Έτσι για να τελειώνουμε να σας ενημερώσω ότι ο Σαρφό έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, έχει σοβαρό μάνατζερ που έχει μακροχρόνιο πλάνο για αυτόν και είναι σε πλήρη συνεργασία με τη διοίκησή μας. Επιπλέον, θα σας ενημερώσω ότι συγκεκριμένη ομάδα, με αθέμιτα μέσα ενοχλεί τον παίκτη, ο οποίος με τη σειρά του μας ενημερώνει για όλα, αφού γνωρίζει ότι έχει συμβόλαιο και σκοπός του είναι στο μέλλον να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού».

Σε προτροπή άλλου χρήστη να πει ποια είναι η ομάδα που παρενοχλεί, απάντησε «Ομόνοια».

Αναφορικά με τον Σωτηρίου, του οποίου έληξε το συμβόλαιο και διέρρευσε ενδιαφέρον της ΑΕΛ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποκάλυψε πως του έγινε πρόταση για ανανέωση και δεσμεύτηκε να απαντήσει μετά τον τελικό του περασμένου Σαββάτου. Επομένως, είναι θέμα χρόνου να ξέρουν οι μαυροπράσινοι αν θα τον κρατήσουν.

Δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες τους διαλόγους τους Αλέξη Μαυρομμάτη:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ