aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ματς «δίχως αύριο»

Από τη στιγμή που οι αγώνες της Α’ Φάσης του Κυπέλλου είναι μονοί, είναι λογικό το σημερινό παιχνίδι στο Μακάρειο μεταξύ του Ολυμπιακού και της Δερύνειας (15:00) να είναι και για τις δύο ομάδες «δίχως αύριο», αφού ο νικητής θα προχωρήσει στον θεσμό και ο ηττημένος θα πάει… σπίτι του.

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχουν οι μαυροπράσινοι της Λευκωσίας, όμως σε καμία περίπτωση το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αφού οι πράσινοι της Αναγέννησης παρουσιάζονται αρκετά δυνατοί και ικανοί να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη βαριά ήττα στο πρωτάθλημα από τον ΑΠΟΕΛ (1-6) και καλείται να σηκώσει κεφάλι για να προχωρήσει όσο πιο μακριά μπορεί στη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση, ενώ η Δερύνεια πάει στο παιχνίδι με φόρα από τα έξι σερί νικηφόρα αποτελέσματά της στη Β’ Κατηγορία.

Οι Χρύσης Μιχαήλ και Γιώργος Κοσμά ενδέχεται να πραγματοποιήσουν αλλαγές στην ενδεκάδα τους, θέλοντας να ξεκουράσουν κάποιους βασικούς παίκτες ενόψει του δύσκολου προγράμματος που περιμένει την ομάδα τους στο πρωτάθλημα που μετέχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ