aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Μάρτυρες των δικών σας παιχνιδιών-παρωδιών»

«Μάρτυρες των δικών σας παιχνιδιών-παρωδιών»

Καυστική ανάρτηση από τον ΠΑΝΣΥΦΙ Τακτακαλάς 1931, με αφορμή τη σημερινή διαιτησία στην ήττα του Ολυμπιακού από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Με αφορμή τον μη καταλογισμό πέναλτι στην καθυστέρηση του παιχνιδιού για χέρι του Μουλαζίμη, οι οπαδοί των μαυροπρασίνων βάλλουν κατά παντός και κυρίως για τη χρήση του VAR. Η ανάρτηση αυτούσια:

«VARάτε με και ας κλαίω», «Δεν VARίεσαι», «VARάτε ελεύθερα»….είναι πολλά τα λογοπαίγνια που μπορούμε να κάνουμε και να γελάσουμε με τη συγκεκριμένη λέξη και ίσως να είναι και η καλύτερη της χρήση αφού δεν αντιλαμβανόμαστε που και πως αλλού μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Για ακόμη μια φορά γίναμε μάρτυρες των δικών τους παιχνιδιών-παρωδιών. Στις παλιές εποχές θα το βαφτίζατε «ανθρώπινο» λάθος και η ιστορία θα τέλειωνε με προαγωγή, φωτογραφιούλες και συγχαρητήριες πλακέτες. Πλέον όμως «κύριοι» σας βλέπουν ΟΛΟΙ.

Αν αυτή ήταν η αποστολή σας τότε δεν έχουμε παρά να σας συγχαρούμε αφού την πετύχατε στο 100%. Αν απλά είστε ανίκανοι γυρίστε στα σπίτια σας και σταματήστε να εκτίθεστε.
Θα μας βρείτε μπροστά σας!

Υ.Γ. 1 Για την χθεσινή ανακοίνωση το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ” Απόχει μούγια μουγιάζεται ”

Υ.Γ. 2 Το VAR ήρθε για να μείνει.

Υ.Γ. 3 Απολαύσετε το βίντεο που ακολουθεί κύριοι της ΚΟΠ και απομακρύνετε τα παιδιά σας από τις οθόνες γιατί υπάρχουν εικόνες που μπορεί να ενοχλήσουν

Υ.Γ 4 – Η ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ άφησε τους πραγματικούς “ταραξίες” εντός γηπέδων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ