aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜάντζης: «Αν επιστρέψει ο Πετράκης…»

Μάντζης: «Αν επιστρέψει ο Πετράκης…»

«Αν επιστρέψει ο Γιάννης Πετράκης θα χαροποιήσει όλους τους παίκτες. Είναι πολύ καλός προπονητής και πολύ καλός χαρακτήρας», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στη λήξασα σεζόν, Βασίλης Μάντζης. Ο Κρητικός κόουτς, όπως γράψαμε προσφάτως, εντός των ημερών θα δώσει την τελική του απάντηση.

Ο έμπειρος στράικερ, μιλώντας στον Super Sport, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία πρόταση μέχρι τώρα από άλλη ομάδα, σημειώνοντας παραλλήλως πως έχει φιλοδοξία να βελτιωθεί και να πάει μπροστά. «Κάθε πρωί πας με ένα χαμόγελο στη δουλειά και αυτό είναι πολύ σημαντικό και το εκτιμώ που το έχω», ανέφερε ο Μάντζης. «Δεν έχει διαφορές η Κύπρος με την Ελλάδα, είναι απλά διαφορετικό κράτος», σχολίασε, μετά από σχετική ερώτηση. Για την αποθέωση που έχει γνωρίσει από τον κόσμο, είπε: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής έχεις αυτό το ψώνιο και σου αρέσει και θέλεις να πας ακόμα πιο μπροστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ