aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣMαλέκος: «Ο κόσμος δικαιολογημένα φωνάζει»

Mαλέκος: «Ο κόσμος δικαιολογημένα φωνάζει»

Την απογοήτευση του για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ακρίτα (0-1) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας εξέφρασε ο προπονητής των μαυροπράσινων, Κώστας Μαλέκος μιλώντας στην κάμερα της Cytavision μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαλέκου

«Είμαστε απογοητευμένοι. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Δικαιούμασταν στο πρώτο ημίχρονο ένα, δύο γκολ. Όταν δεν βάζεις, μπορείς και να φας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το δεύτερο ημίχρονο είχαμε αποσυντονιστεί λίγο. Ειδικά μετά το χαμένο πέναλτι οι ποδοσφαιριστές όπως ήταν φυσιολογικό απογοητεύτηκαν. Πίεσαν, όμως, δεν τα καταφέραμε τουλάχιστον να πάρουμε την ισοπαλία. Για μένα δικαιούμασταν τη νίκη, όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι πρεμιέρα δεν έρχονται όλα όπως τα υπολογίζεις. Η ομάδα είναι δυνατή και τα επόμενα παιχνίδια θα έρθουν οι νίκες.

Είχαμε πει από την αρχή ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα. Είναι ένα πρωτάθλημα 30 αγώνων, με πολύ καλές ομάδες και ο Ακρίτας έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Υπάρχει βάθος. Θα παιχτεί ένα πρωτάθλημα πολύ δυνατό. Για εμάς είναι ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα, όμως το ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Πρέπει να είσαι δυνατός και ήρεμος για να έρθουν οι νίκες. Τώρα ξεκινάμε. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος δικαιολογημένα φωνάζει. Εμείς ξέρουμε ότι ήρθαν καλοί παίκτες, μέχρι να εγκλιματιστούν να γίνουμε πραγματική μια ομάδα. Αυτές είναι κάποιες δικαιολογίες όμως δεν είναι δικαιολογία για το ότι χάσαμε σήμερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ