aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑ«Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά θα γίνει μπάχαλο»

«Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά θα γίνει μπάχαλο»

Στον Super Sport FM μίλησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ και αναφέρθηκε στις αποφάσεις της ΚΟΠ για τα στημένα αλλά και το νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Αρχικά ανέφερε: «Οτιδήποτε είναι προς το καλό του ποδοσφαίρου μας βρίσκει σύμφωνους. Για θέμα αρχής θα έπρεπε οι άμεσα εμπλεκόμενοι να είχαν ενημέρωση προηγουμένως. Δεν κρίνω αν είναι σωστές ή λανθασμένες οι αποφάσεις. Έπρεπε να έχουμε ως σωματεία της β’ κατηγορίας άποψη. Οι αποφάσεις λήφθηκαν από άτομα που δεν έχουν σχέση με την β’ κατηγορία».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Οι αντιπρόσωποι της α’ κατηγορίας αν ερχόταν φάκελος στην α’ κατηγορία θα δέχονταν να τιμωρηθούν και οι δυο ομάδες; Το ταγκό το χορεύουν δυο, υπάρχουν και χοροί που χορεύει μόνο ένας…»

Για το νέο σύστημα τόνισε: «Θα γίνει μπάχαλο στον πρώτο ή και τον δεύτερο φάκελο που θα έρθει, μακάρι να βγω ψεύτης, γι’ αυτό το θέμα με την τιμωρία και των δύο ομάδων… Σε τέτοια θέματα (προσυνεννοημένων αγώνων) πρέπει η ομοσπονδία να είναι αμείλικτη, αν γίνεται εξ υπαιτιότητας κάποιου σωματείου, να τιμωρείται παραδειγματικά. Να βιντεογραφούν όλα τα παιγνίδια. Αν υπάρχει υπόνοια για κάποιο παιγνίδι, ας πάρουν το βίντεο και να καταλογίζουν ευθύνες».

Εν τέλει υπογράμμισε: «Λογικά δεν θα υπάρχουν αδιάφοροι στο β’ γκρουπ στην β’ κατηγορία, με το νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, δεν βλέπω κάτι αρνητικό. Σήμερα το απόγευμα θα εκδικαστεί η έφεση. Αν δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός, θα οριστεί πιθανώς την Μεγάλη Τετάρτη το παιγνίδι με τον Οθέλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ