aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Μάχη» ανάμεσα σε δύο για τον πάγκο του Ολυμπιακού

«Μάχη» ανάμεσα σε δύο για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Πλησιάζει η ώρα της απόφασης για τον αντικαταστάτη του Πάμπου Χριστοδούλου στον πάγκο του Ολυμπιακού. Οι μαυροπράσινοι εντείνουν τις διεργασίες και τις επόμενες μέρες αναμένεται πως θα καταλήξουν στον εκλεκτό, ώστε να «τρέξει» και ο μετεγγραφικός σχεδιασμός.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Χριστόφορος Τορναρίτης έχουν καταλήξει σε δύο προπονητές και εκτός απρόοπτου ο ένας εξ αυτών θα πάρει το χρίσμα. Πρόκειται για τους Σάββα Δαμιανού και Γιάννη Πετράκη.

Ο Κύπριος προπονητής ήταν στην Αλκή και στην Εθνική Κύπρου U19, ενώ ο Ελλαδίτης θήτευσε σε αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκα (ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης). Ελλαδικά δημοσιεύματα φέρουν στο στόχαστρο της ομάδας του Τακτακαλά και τον Νίκο Αναστόπουλο, εντούτοις ο παλαίμαχος επιθετικός και νυν προπονητής της Καλαμάτας δεν φαίνεται να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ