aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜ’ ένα όνειρο τρελό στον Ολυμπιακό!

Μ’ ένα όνειρο τρελό στον Ολυμπιακό!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η δεύτερη νίκη και μάλιστα με ανατροπή του σκορ στα πλέι οφ, «όπλισε» άπαντες στον Ολυμπιακό με περίσσια αυτοπεποίθηση ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα με την ΑΕΛ. Οι μαυροπράσινοι, επιβεβαίωσαν και απέναντι στην ΑΕΚ τις τεράστιες φετινές δυνατότητές τους και πλέον, προετοιμάζονται με κάθε επιμέλεια για το ματς της χρονιάς. Θέλουν να μετουσιώσουν τη νίκη του πρώτου ματς στο Μακάρειο Στάδιο (4-2) σε πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, διεκδικώντας αυτομάτως συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στον Ολυμπιακό, ασφαλώς, δεν πετούν στα σύννεφα. Σεμνά, ταπεινά και πρωτίστως με πίστη στις δυνατότητές τους, θα δώσουν άλλη μία ιστορική μάχη με ξεκάθαρο στόχο τη συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου μετά από 30 χρόνια. Προφανώς και σέβονται την ΑΕΛ, κάτι που ξεκαθάρισαν αρκετές φορές από την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο δεν τρομάζουν. Θέλουν και πιστεύουν στην πρόκριση, με τον Γιανέφσκι να αναλύει εκ νέου την αντίπαλο, περνώντας τις κατευθυντήριες γραμμές στους παίκτες του.

Εκτός επιλογών του έμπειρου προπονητή είναι ο τιμωρημένος με κάρτες Σαρφό, ένας εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών της ομάδας. Ο Πεχλιβάνης αναμένεται ότι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ώστε να απαλλαγεί από το πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς. Το ίδιο θέμα αντιμετωπίζει και ο Σαντάνα, αλλά πιο ήπιας μορφής. Αγωνίσθηκε ως αλλαγή προχθές, είχε καλή παρουσία, οπότε αναμένεται ότι θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Ο Κοστόφ ταλαιπωρείται από μυϊκές ενοχλήσεις, την ίδια ώρα που ξεκαθαρίζει σήμερα η κατάσταση των Μανρίκε, Γκουστάβο. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κα, βρίσκεται στην πατρίδα του. Οι Μιχαήλ, Σάλι και Σωτηρίου ήταν εξ αυτών που πήραν ανάσες στο προχθεσινό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ