aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΛίγες ημέρες ακόμα για τον Πάμπο

Λίγες ημέρες ακόμα για τον Πάμπο

Ενώ για τον γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού Χριστόφορο Τορναρίτη, ολοκληρώθηκε η παραμονή στην Πορτογαλία, για τον Πάμπο Χριστοδούλου πήρε παράταση ακόμη λίγων ημερών. Ο προπονητής των μαυροπρασίνων έκρινε σκόπιμο να συνεχίσει τις συζητήσεις στη χώρα του Βάσκο ντε Γκάμα, με στόχο να εξασφαλίσει θετική απάντηση από ποδοσφαιριστές που… έβαλε στο μάτι. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, οι δύο άνδρες προχώρησαν τις επαφές κατά τις προηγούμενες ημέρες και έχουν κατατεθεί προτάσεις.

Με την επιστροφή και του Χριστοδούλου θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό των νεοφώτιστων. Οι παράγοντες του ιστορικού σωματείου μάλιστα, αισιοδοξούν ότι το αργότερο ως τα μέσα της άλλης εβδομάδας θα προκύψουν ανακοινώσεις. Θα αφορούν είτε προσθήκες είτε ανανέωση ή επέκταση συνεργασίας με παίκτες του έμψυχου δυναμικού της λήξασας σεζόν.

Επίσης, με την άφιξη του Κύπριου προπονητή θα παρθεί απόφαση για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Υπάρχει η σκέψη για μετάβαση στο εξωτερικό, ενώ στα υπόψη υπάρχουν και οι Πλάτρες, όπου προετοίμασε προηγούμενες ομάδες του (π.χ.: ΑΕΛ, Ομόνοια). Από εβδομάδας αναμένεται να μπει τελεία και σε αυτό το κεφάλαιο και να ανακοινωθούν λεπτομέρειες, που θα αφορούν το «πού» και το «πότε» θα προετοιμαστούν οι μαυροπράσινοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ