Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΛαχτάρησε αλλά λυτρώθηκε στο 93’ ο Άρης, ακάθεκτος ο Ολυμπιακός!

Λαχτάρησε αλλά λυτρώθηκε στο 93’ ο Άρης, ακάθεκτος ο Ολυμπιακός!

Με έξι αναμετρήσεις συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας την Αγία Νάπα με 2-1. Ο Άρης χάρη σε γκολ του Ορτέγα στο 93′ κέρδισε πολύ δύσκολα την ΑΕΖ με 3-2, ενώ σημαντική νίκη πέτυχαν Οθέλλος, ΠΑΕΕΚ, Ονήσιλος και ΘΟΪ.

Η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε χθες με τον αγώνα του Εθνικού Άχνας με την Αναγέννηση άρχισε (1/2) και βρήκε νικήτρια την ομάδα της Άχνας με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Γλιγκόροφ στο 71ο λεπτό.

Με αυτή τη νίκη, οι «μπλε» έπιασαν τον Ολυμπιακό στην 1η θέση και συγκατοικούν μαζί του στο ρετιρέ, ενώ οι «πράσινοι» της Δερύνειας έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τις ομάδες που προπορεύονται.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου
Εθνικός Άχνας -Αναγέννηση Δερύνιας 1-0 (71′ Γκλιγκόροφ)

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου
Ακρίτας Χλώρακας – ΘΟΪ Λακατάμιας 1-2 (44′ Χριστοφίδης / 67′ Χαραλάμπους, 77′ Ξενοφώντος)
ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – Καρμιώτισσα 3-1 (77′ Κουτούνας, 80′ Χατζηττοφής, 90′ + 5 Νάντο / 42′ πεν. Βαττής)
Αγία Νάπα – Ολυμπιακός 1-2 (33′ Ρόου / 40′ Σαμάρας, 43′ Ράμος)
Ονήσιλος – ΑΣΙΛ 2-0 (3′ Ενλουντουλού, 87′ Θεοδώρου)
ΜΕΑΠ – Οθέλλος 1-3 (45+1′ Μηνά / 13′ Βασιλείου, 43′ Τσίτας, 54′ Σολάρι)
ΑΕΖ – Άρης 2-3 (76′ Γκονσάλες, 87′ Στυλιανίδης / 45′ + 2 Τόρρες πεν., 55′ Μαλεκκίδης, 90′ + 3 Ορτέγα)

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου
Διγενής Ορόκλινης – Ομόνοια Αραδίππου (15:00)

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ