aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΚώστας Σεραφείμ: «Θεωρώ ότι στη πιο δύσκολη ψυχολογικά θέση θα είναι ο κ. Πετράκης»

Κώστας Σεραφείμ: «Θεωρώ ότι στη πιο δύσκολη ψυχολογικά θέση θα είναι ο κ. Πετράκης»

Την άποψη ότι Γιάννης Πετράκης θα είναι σε πιο δύσκολη ψυχολογική θέση, στην αναμέτρηση μεταξύ Απόλλων και Ολυμπιακού, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι, εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής των μαυροπράσινων Κώστας Σεραφείμ, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0. Από εκεί και πέρα όπως τόνισε πρόκειται για επαγγελματίες…

Όσα είπε ο Κώστας Σεραφείμ:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Ο στόχος είναι να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες. Την ερχόμενη Κυριακή έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι όπως ήταν όλα τα προηγούμενα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εκτός θα είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Σαρφό και ο τραυματίας Σαμπίνια».

Για τον Κωνσταντινίδη: «Προπονείται κανονικά. Είναι στη διάθεση του προπονητή εφόσον κρίνει ότι μπορεί να τον χρησιμοποιήσει».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντίπαλος με τον Γιάννη Πετράκη: «Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας. Θεωρώ ότι στη πιο δύσκολη ψυχολογικά θέση θα είναι ο κ. Πετράκης. Από εκεί και πέρα όλοι είναι επαγγελματίες και ο καθένας βλέπει το καλό της ομάδας του. Ενενήντα λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι, πριν και μετά το παιχνίδι οι σχέσεις θα είναι διαφορετικές».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τόνιο: «Αν υπάρξει οτιδήποτε για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή θα σας ενημερώσουμε».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ