aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Kοσμογονικές» αλλαγές

«Kοσμογονικές» αλλαγές

Από τη νίκη του Ολυμπιακού 1-0 εις βάρος της Ομόνοιας την 1η Νοεμβρίου έγιναν «κοσμογονικές» αλλαγές. Οι μαυροπράσινοι με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο κάλπαζαν και κέρδιζαν δικαίως τον θαυμασμό της ποδοσφαιρόφιλης κοινής γνώμης. Αντιθέτως, οι πράσινοι διένυαν περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, που προκάλεσε ακόμα και την αμφισβήτηση του Χένινγκ Μπεργκ.

Κάτι λιγότερο από τρεις μήνες μετά, όμως, είναι λες και πρόκειται για άλλες ομάδες! Ο Ολυμπιακός ψάχνει τον τέταρτο προπονητή της στη σεζόν, μετά τους Πετράκη, Κώστα Σεραφείμ και Λεωνίδα Βόκολο, αφού παραπαίει ευρισκόμενος για ένα δίμηνο δίχως τρίποντο.

Στον αντίποδα, η Ομόνοια βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από κάθε άλλη, τρέχει αήττητο σερί 11 συνεχόμενων αγωνιστικών και κάλυψε τη διαφορά από την κορυφή στον έναν βαθμό.

Ξεκάθαρα, την ερχόμενη Παρασκευή στο ΓΣΠ θα παραταχθούν το σούπερ φαβορί κόντρα στο απόλυτο αουτσάιντερ. Για να δούμε τι θα αποδειχτεί στην πράξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ