aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΚόντρα στην πίεση και τα προβλήματα

Κόντρα στην πίεση και τα προβλήματα

Έχει να νικήσει από τις 13 του περασμένου Δεκεμβρίου, απέχει τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και σήμερα θα υποδεχτεί την Ανόρθωση. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται υπό πίεση και αν αποκομίσει βαθμολογικό όφελος απέναντι στην πρωτοπόρο, θα πρόκειται για επιτυχία. Πολύ περισσότερο φυσικά αν κάνει την έκπληξη επικρατώντας απέναντί της.

Στο Μακάρειο όχι μόνο θα αντιμετωπίσει μία ισχυρή αντίπαλο, θα έχει και το εμπόδιο των σοβαρών αγωνιστικών προβλημάτων. Κατ’ αρχάς, στο περασμένο παιχνίδι με την Ομόνοια υπέστη ρήξη συνδέσμων ο Αμντί Μπιλάλ και δεν θα αγωνιστεί ξανά στην τρέχουσα σεζόν. Έπειτα, ο επικίνδυνος εξτρέμ Παναγιώτης Ζαχαρίου θα προφυλαχτεί (κατά πάσα πιθανότητα) ενόψει Εθνικού. Τέλος, οι Ροζέριο Σίλβα και Ραφαέλ Ακόστα είναι τιμωρημένοι. Όσο για τον Ντιλάν Ντουβεντρού, το πιο πιθανό είναι πως θα συμμετάσχει στην αποστολή. Όπως αναφέρεται όμως από τις τάξεις των μαυροπράσινων, το ενδεχόμενο να αγωνιστεί βασικός είναι απομακρυσμένο.

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα, ούτε χθες φανέρωσε τις προθέσεις του ο Χριστοδούλου. «Παίζεται» σίγουρα μία θέση στο κέντρο της άμυνας (Σωτηρίου ή Νάνι ή Μουχτάρης), ενώ ο Αγιτέ (φωτό) χτυπά την πόρτα της ενδεκάδας. Από εκεί και πέρα, δύσκολα θα μείνουν εκτός αρχικού σχήματος οι Βελλίδης, Ψάλτης, Σαμπίνια, Κίκο, Οικονομίδης, Βινίσιους, Κα, Κοφί και Αζουλάο. Σε περίπτωση που αγωνιστεί ο Αγιτέ στην κορυφή, οι Αζουλάζο και Κοφί έχουν ίσες πιθανότητες να αγωνιστούν τόσο στο δεξί άκρο όσο και στη μεσαία γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ