aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΚοντά στον «κέρβερο» του ΠΑΟΚ, θέλει «πακέτο» και τον Τσιγγάρα

Κοντά στον «κέρβερο» του ΠΑΟΚ, θέλει «πακέτο» και τον Τσιγγάρα

«Δίχτυα» στον ΠΑΟΚ για ενίσχυση του Ολυμπιακού έριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Γιάννης Πετράκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy ο Ελλαδίτης προπονητής είναι σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα Συμεών Παπαδόπουλου.

O νεαρός τερματοφύλακας βρίσκεται από μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. «Μετακόμισε» στον Ηρακλή και επέστρεψε στον Δικέφαλο το 2017. Στον Ηρακλή είχε γεμάτες χρονιές συμμετοχών με την Κ17, ήταν μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣΜ και φυσικά κλήθηκε πολλές φορές στις μικρές εθνικές ομάδες. Από το 2017 υπερασπίστηκε σε 22 παιχνίδια την εστία της β’ ομάδας, ακολούθησε μία ακόμα σπουδαία σεζόν (2018-19) με το πρωτάθλημα της Κ19 και την εντυπωσιακή πορεία στο Youth League και το καλοκαίρι του 2019 συμμετείχε στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας, περιμένοντας για το επίσημο ντεμπούτο του.

Στο «στόχαστρο» των μαυροπράσινων είναι ο αμυντικός χαφ, Χάρης Τσιγγάρας, ο οποίος επίσης έχει πάρει «μυρωδιά» από την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Ήταν εκ των βασικών στελεχών της πρωταθλήτριας Κ15 τη σεζόν 2014-15, πρωταθλητής και την περίοδο 2015-16 με την Κ17, πρωταθλητής και με την Κ19 δύο συνεχόμενες σεζόν (2017-18, 2018-19) και βασικό στέλεχος της Κ19 στην πορεία της στο Youth League τη σεζόν 2018-19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ