aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΚατήφεια και προβληματισμός στον Ολυμπιακό

Κατήφεια και προβληματισμός στον Ολυμπιακό

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά τη νέα ήττα από τον Άρη. Για πρώτη φορά στη φετινή αγωνιστική περίοδο οι μαυροπράσινοι ηττήθηκαν σε δύο διαδοχικούς αγώνες και τα πρώτα μαύρα «σύννεφα» έκαναν την εμφάνισή τους.

Η ομάδα του Τακτακαλά σε ένα ακόμα παιχνίδι «πλήρωσε» την αναποτελεσματικότητά της στην επίθεση. Αδυνατεί να στείλει την μπάλα στο πλεκτό και αυτό καταδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο οι αριθμοί. Ο αγώνας του Τσιρείου ήταν ο πέμπτος στον οποίο οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Ταυτόχρονα, με μόλις εννέα γκολ στο ενεργητικό τους είναι η τρίτη χειρότερη επιθετικά ομάδα του πρωταθλήματος.

Αυτό όμως που προβληματίζει ακόμα περισσότερο είναι το πρόγραμμα… βουνό που έχει να ανέβει ο Ολυμπιακός. Ακολουθεί πεντάδα αγώνων «φωτιά» απέναντι σε ΑΠΟΕΛ (εντός), ΑΕΛ (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Ομόνοια (εκτός) και Πάφος FC (εντός). Οι μαυροπράσινοι καλούνται να γυρίσουν τον «διακόπτη» και να γίνουν πιο αποτελεσματικοί. Σε αντίθετη περίπτωση και δη σε ενδεχόμενο μαζεμένων αρνητικών αποτελεσμάτων, τα πράγματα περιπλέκονται.

Όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, με τις αποστάσεις που χωρίζουν τις πρώτες θέσεις από αυτές του «πυθμένα» να είναι μικρές, δεν θέλει και πολύ για να μπλέξει ο Ολυμπιακός. Μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει 15 βαθμούς, ωστόσο η… κατρακύλα δεν φαντάζει σε καμία περίπτωση απίθανη, αν δεν βελτιωθεί και αρχίσει να θυμίζει τον περσινό, καλό και αποτελεσματικό Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ