aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΚαταιγιστική η Ομόνοια! (pics)

Καταιγιστική η Ομόνοια! (pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Μπροστά στον… τρελαμένο κόσμο της, η Ομόνοια επικράτησε 3-0 επί του Ολυμπικού Λευκωσίας στο πρώτο της φιλικό αγώνα επί κυπριακού εδάφους.

Αρκετές ευκαιρίες για την Ομόνοια στο πρώτο ημίχρονο, με τους ποδοσφαιριστές της να συνδυάζονται εξαιρετικά σε πολλές επιθετικές ενέργειες. Οι Λόπες, Γκονσάλες, Χριστοφή και Ντάρμπισαϊρ ταλαιπώρησαν πολύ την άμυνα των αντιπάλων, ενώ αμυντικά οι πράσινοι δεν κινδύνεψαν σχεδόν καθόλου. Μοναδική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, το δοκάρι του Σεραφείμ στο 20ο λεπτό.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Ομόνοια μπήκε το ίδιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, και στο 52ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον… σύνηθες ύποπτο. Ο Λόπες μπήκε στην περιοχή, και ο Ντάρμπισαϊρ σχεδόν ανενόχλητος, έκανε το 1-0 με κεφαλιά. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Άγλλος και πάλι με κεφαλιά διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι πράσινοι ήταν καταιγιστικοί και δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών. Ο Κατσαντώνης στα τελευταία στάδια του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 3-0, μετά από ολιγωρία στην άμυνα του Ολυμπιακού έκανε το πλασέ και πέτυχε το τρίτο γκολ για την ομάδα του.

Ομόνοια: Φελτχούιζεν, Δημητρίου (68’ Καντέ), Μαργκάσα (68’ Ζαΐλσον), Εκίθα (73’ Φαμπρίσιο), Κατελάρης (89’ Φραγκέσκου), Άλεξ Σοάρες (83’ Μπρέβελτ), Τουρέ (46’ Μαδούρο), Χριστοφή (74’ Αζίζ), Γκονσάλες (46’ Ζαρκίνιο), Λόπες (89’ Κύπρου), Ντάρμπισαϊρ (79’ Κατσαντώνης).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ