aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Κανένα αίτημα για αναβολή του αγώνα με την Ομόνοια»

«Κανένα αίτημα για αναβολή του αγώνα με την Ομόνοια»

Θέμα με απουσία ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ενόψει του προσεχούς αγώνα με την Ομόνοια το Σάββατο στο ΓΣΠ προέκυψε στο «στρατόπεδο» των μαυροπράσινων και αρχικά έγιναν σκέψεις για αίτημα αναβολής. Νικόλας Μενελάου, Στυλιανός Κωνσταντίνου και Στυλιανός Παντελή κλήθηκαν στην Εθνική Κ-19 που αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου για την Ιρλανδία. Ωστόσο, διευθετήθηκε όπως οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές ταξιδέψουν την Κυριακή.

Σύμφωνα με τον Πάρη Φωκαΐδη, εκπρόσωπο Τύπου του Ολυμπιακού, o οποίος μίλησε στον «Active Radio» (107.4&102.5), δεν υποβλήθηκε αίτημα στην ΚΟΠ για αναβολή του αγώνα με την Ομόνοια. Όπως υπογράμμισε, είναι κάτι που δεν επιθυμούν.

«Δεν έγινε αίτημα, άρα το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά. Δεν επιθυμούμε την αναβολή. Οποιαδήποτε απόφαση είναι σε συνεννόηση με την τεχνική ηγεσία», ανέφερε και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός πήρε διαβεβαίωση ότι οι ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσουν για την Ιρλανδία την Κυριακή και όχι το Σάββατο, άρα θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας».

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό, σχολίασε: «Ο Τσιακλής θα απουσιάσει για αρκετό διάστημα, όλοι οι άλλοι πλην των διεθνών είναι στη διάθεση του Χρύση Μιχαήλ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ