aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Καλοβλέπει» τον Ενόχ!

«Καλοβλέπει» τον Ενόχ!

Δίκτυα στην κυπριακή αγορά ρίχνει ο Ολυμπιακός. Η νεοφερμένη ομάδα στην Α’ Κατηγορία, που θα έχει στον πάγκο της τον Πάμπο Χριστοδούλου, κινείται για σύναψη συνεργασίας με τον Εγιόνγκ Ενόχ που στη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στο Παραλίμνι.

Πρόκειται για πολύπειρο ποδοσφαιριστή με εξαιρετικό βιογραφικό, που έκανε πολύ καλή σεζόν με την ομάδα του Παραλιμνίου. Ο 33χρονος (23.3.1986) ανασταλτικός μέσος, είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο τον Ολυμπιακό εφόσον οι δυο πλευρές δώσουν τα χέρια. Το συμβόλαιο του 51 φορές διεθνούς άσου με το Καμερούν, ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου με το Παραλίμνι. Ποδοσφαιριστής με πολλά τρεξίματα, καλός χειριστής της μπάλας και πολυεργαλείο ο Ενόχ.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη επιστροφή του Πάμπου Χριστοδούλου!

Η παρουσία του για πολλά χρόνια στον Άγιαξ, με πέρασμα από τη Φούλαμ, την Αντάλιασπορ, την Σταντάρ Λιέγης για μια τριετία και τη Βίλεμ, αποτελούν επιβεβαίωση της ποιότητας και της εμπειρίας του. Εάν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, θα διαφανεί σύντομα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ