aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΚαι τώρα φουλ για ενίσχυση

Και τώρα φουλ για ενίσχυση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η τρίτη νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα ήταν και η πιο σημαντική! Διότι υποτάσσοντας προχθές με 3-2 στο Μακάρειο τον Εθνικό, έναν από τους βασικούς αντίπαλούς του στη μάχη για την παραμονή, αύξησε κατά πολύ την πίστη για παραμονή. Ό,τι καλύτερο δηλαδή ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος, διάστημα που θα αναλωθεί κυρίως στην προσπάθεια για ενίσχυση. Με στόχο να προστεθούν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα την καταστήσουν σημαντικά πιο δυνατή στη συνέχεια της σεζόν.

Εσύ βυθισμένος, εγώ μεθυσένος!

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ο Χρύσης Μιχαήλ ζήτησε την απόκτηση αμυντικού, επιθετικού και δύο μέσων. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε ο Κύπριος προπονητής βρίσκονται σε τελικό στάδιο. Ουσιαστικά, οι μαυροπράσινοι περιμένουν να μπει η υπογραφή των μετεγγραφικών στόχων τους, ώστε να ανακοινώσουν τα ονόματά τους. Άλλωστε, στοχεύουν να τους έχουν στις προπονήσεις της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν το συντομότερο.

Η νίκη επί του Εθνικού και η αναμονή για υπογραφές

Ανάμεσα στα ονόματα που συζητήθηκαν ήταν και ο Αγκουστίν Φαρίας του ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, όπως μας τονίστηκε χθες, πρόκειται για περίπτωση που παρουσιάζει δυσκολίες. Όπως μας ειπώθηκε, είναι ανάμεσα στους πολλούς που έπεσαν στο τραπέζι.

Από εκεί και πέρα, η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για τις 3 Ιανουαρίου. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο «Στέλιος Κυριακίδης» την Πάφο. Ώς το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής μεσολαβούν 12 ημέρες, διάστημα που προσφέρεται για να πάρουν ανάσα οι ποδοσφαιριστές. Ο βασικός κορμός της ομάδας καταπονήθηκε, καθώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και υπάρχει η ευκαιρία -ώς ένα σημείο- για να… γεμίσουν μπαταρίες.

«Έχουν δοθεί κάποια συμβόλαια, όμως…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ