aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΚαι θέλει, και μπορεί να τον κοιτάξει στα μάτια

Και θέλει, και μπορεί να τον κοιτάξει στα μάτια

Με τους Έρβιν Κοφί και Μάρκο Βελλίδη, οι οποίοι εντάχθηκαν προσφάτως στο ρόστερ, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα τον Απόλλωνα. Στα θετικά για τον προπονητή Πάμπο Χριστοδούλου αποτελεί και το γεγονός πως όχι μόνο επιστρέφει στην αποστολή ο Ντιάγκο Αζουλάο, αλλά συγκεντρώνει καλές πιθανότητες για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα!

Εκτός επιλογών του Κύπριου προπονητή είναι ο Κίκο, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών. Στο προηγούμενο παιχνίδι αγωνίσθηκαν ως αλλαγή οι Τζόναθαν Αγιτέ και Παναγιώτης Ζαχαρίου, παίκτες που αναμένεται σήμερα να πάρουν φανέλα βασικού. Με αυτά και με αυτά, η προετοιμασία των μαυροπράσινων ολοκληρώθηκε με χθεσινή προπόνηση, με την αποφασιστικότητα όλων να βρίσκεται στον μέγιστο βαθμό.

Παρά το γεγονός πως δεν κέρδισαν στα τρία προηγούμενα ματς, η απόδοση του συνόλου κρίθηκε ως πάρα πολύ καλή. Οι Τακτακαλίτες, λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν πτοούνται. Θα κοιτάξουν στα μάτια τον ανεβασμένο Απόλλωνα και θα κυνηγήσουν με μανία τους τρεις βαθμούς. Καλούνται να περιορίσουν τα ατομικά λάθη, ιδιαίτερα στην άμυνα, και με γρήγορες επιθέσεις να παραβιάσουν την εστία του Ζοέλ Μολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ