Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑ«Καμπάνακι» της ΟΥΕΦΑ στην ΚΟΠ, παίρνει μέτρα η Ομοσπονδία

«Καμπάνακι» της ΟΥΕΦΑ στην ΚΟΠ, παίρνει μέτρα η Ομοσπονδία

Συχνό φαινόμενο είναι η αποστολή εκθέσεων από την OYEFA για πιθανούς προσυνεννοημένους αγώνες στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας. Όπως ενημερώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε σημερινή της συνεδρία αποφάσισε τη λήψη επιπρόσθετων αποτρεπτικών μέτρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Στη σημερινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ, ο Πρόεδρος και τα μέλη εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την εμφάνιση του φαινομένου αποστολής εκθέσεων από την UEFA για πιθανούς προσυνεννοημένους αγώνες στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων και αποφασίστηκε η λήψη επιπρόσθετων, αποτρεπτικών μέτρων πέραν αυτών που ήδη προνοούνται στους κανονισμούς, τα οποία θα οριστικοποιηθούν στην επόμενη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ