aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΗ Ομόνοια χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Ζαχαρίου

Η Ομόνοια χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Ζαχαρίου

Διπλό χτύπημα… ενίσχυσης ετοιμάζει η Ομόνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από την συμφωνία με τον Αμπντουλαΐ Σιεού (τα έχουν βρει σε όλα οι δύο πλευρές, πατήστε ΕΔΩ για το σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας), η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων προσπαθεί να εντάξει στο ρόστερ και τον Παναγιώτη Ζαχαρίου ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό. Οι συζητήσεις μεταξύ των τριών πλευρών αφορούν δανεισμό του παίκτη στο «τριφύλλι», με επιλογή αγοράς.

Η Ομόνοια περίμενε μέχρι το βράδυ της 15ης Σεπτεμβρίου την απάντηση της Μίντζιλαντ για τον Νταβίντ Ακιντόλα, όμως, η ομάδα της Δανίας δεν ανταποκρίθηκε και έτσι ο Νιγηριανός δεν θα φορέσει ξανά τα πράσινα. Η απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο άκρο της επίθεσης ήταν απόφαση ειλημμένη από τους Χένινγκ Μπεργκ και Νεόφυτο Λάρκου, όμως, δεν καρποφόρησαν οι επαφές με τους υποψήφιους παίκτες.

Έτσι, η ομάδα της πρωτεύουσας στράφηκε στο… εγχώριο παζάρι και ο Ζαχαρίου χαρακτηρίζεται ως μια αξιόλογη περίπτωση. Είναι 24 ετών, ενώ την σεζόν 2019-20 κατέγραψε 18 συμμετοχές και πέτυχε έξι γκολ. Μάλιστα, το ένα ήταν κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ (26/10/2019), όταν πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) στο 60’.

Εντός των επόμενων ημερών θα διαφανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος μεταξύ της Ομόνοιας και του Ολυμπιακού, κι αν ο Ζαχαρίου θα μετακομίσει στο «Ηλίας Πούλλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ