aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Η ομάδα μας δίνει ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν»

«Η ομάδα μας δίνει ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν»

To καθιερωμένο μήνυμά του πριν από ένα παιχνίδι έστειλε ο Κώστας Σεραφείμ, αυτή τη φορά ενόψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού:

«Με την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής, η ομάδα μας κατάφερε να συγκεντρώσει 10 βαθμούς. Η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας μας δεν είναι καθόλου τυχαία, ο κάθε βαθμός που κερδήθηκε, κερδήθηκε με τον ιδρώτα και την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, κερδήθηκε μέσα από την ανάγνωση και το στήσιμο της ομάδας μας στον αγωνιστικό χώρο από τον προπονητή και το τεχνικό του επιτελείο, κερδήθηκε μέσα από την στήριξη του αγνού και πιστού κόσμου του Ολυμπιακού Λευκωσίας στην ομάδα μας.

Το αποτέλεσμα της περασμένης Πέμπτης στο Τσίρειο με αντίπαλο την ΑΕΛ και η εμφάνιση της ομάδας μας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαλάσει την πολύ καλή εικόνα που έχει δημιουργήσει η ομάδα μας στις πρώτες 9 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ούτε να μειώσει στο ελάχιστο, τον σεβασμό και την εκτίμηση που ο Ολυμπιακός Λευκωσίας έχει πλέον ομολογουμένως κερδίσει από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου.

Στην εμβόλιμη αγωνιστική της Πέμπτης, δύο νέα παιδιά, βγαλμένα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Λευκωσίας, πήραν το βάπτισμα του πυρός στην μεγάλη κατηγορία και έδωσαν υποσχέσεις για τη συνέχεια. Μόνο αισιοδοξία μπορούμε να νιώθουμε για την ομάδα μας που αγωνίστηκε σε μια δύσκολη έδρα με ένα αξιόλογο αντίπαλο, έχοντας στην σύνθεσή της 6 κύπριους ποδοσφαιριστές κάτω των 22 και συνολικά 9 κύπριους ποδοσφαιριστές στην εντεκάδα.

Αυτή την Κυριακή η ομάδα μας δίνει ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν στην έδρα της με αντίπαλο μια ομάδα με ανάλογους στόχους και δυναμική στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι της Κυριακής οτιδήποτε άλλο εκτός από εύκολο δεν αναμένεται να είναι. Η αντίπαλη ομάδα, παραδοσιακό σωματείο της πρώτης κατηγορίας, με μεγάλη δυναμική, έρχεται στην Λευκωσία με στόχο το βαθμολογικό όφελος.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού Λευκωσίας οφείλει να είναι εκεί, δίπλα στην ομάδα, και να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια του ιστορικού μας συλλόγου για εδραίωση στην πρώτη κατηγορία. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πρέπει να νιώσουν την στήριξη και τον παλμό της κερκίδας μας, οφείλουμε να είμαστε ο δωδέκατος παίκτης που θα σπρώξει την ομάδα μας σε μια νέα νίκη.

Η φετινή χρονιά είναι μια από τις κρισιμότερες για την ιστορία και την επιβίωση του σωματείου μας. Αν ο Ολυμπιακός μας καταφέρει να διατηρηθεί φέτος στην μεγάλη κατηγορία, τα δεδομένα αλλάζουν άρδην για το σωματείο μας, και οι επόμενες ημέρες φαντάζουν πολύ πιο ευοίωνες. Απαιτείται υπομονή και στήριξη από όλους τους φίλους της ομάδας, και επιμονή για επίτευξη του στόχου μας.

Κάθε βδομάδα, κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή που αγωνίζεται η ομάδα μας, θα πρέπει να προσθέτει άλλο ένα μικρό καρπό στο μεγάλο σακούλι της βαθμολογικής σοδειάς, προκειμένου να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών μας, στηρίζουμε την τεχνική μας ηγεσία για συνέχιση του πολύ καλού έργου που επιτελεί, και όλοι μαζί με την φωνή και το πάθος μας σπρώχνουμε την ομάδα μας για άλλη μια νίκη. Αυτή την Κυριακή δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς από το Μακάρειο στάδιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ