aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΗ κατασκοπία του Απόλλωνα και το δίλημμα

Η κατασκοπία του Απόλλωνα και το δίλημμα

Το ψεσινό ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μεταξύ της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα, ήταν καλή ευκαιρία για τον Πάμπο Χριστοδούλου να παρακολουθήσει τους κυανόλευκους της Λεμεσού σε δύσκολες εξετάσεις απέναντι στην Ανόρθωση.

Ο Κύπριος προπονητής έχει ολοκληρωμένη άποψη για τον επικείμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο. Επομένως, στη σημερινή επιστροφή των ποδοσφαιριστών του στις προπονήσεις, μετά το χθεσινό ρεπό, θα έχει αρκετά να τους επισημάνει, όπως φυσικά και στις επόμενες ημέρες που μεσολαβούν ώς το δύσκολο ματς.

Από εκεί και πέρα, ο Εγιόνγκ Ενόχ ανέβασε ρυθμό στις προπονήσεις και δείχνει ότι είναι έτοιμος για να αγωνιστεί, αν το αποφασίσει ο Χριστοδούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας πάντως, υπάρχει δίλημμα για τον έμπειρο τεχνικό αν θα τον χρησιμοποιήσει στη Λεμεσό ή αν είναι καλύτερα να περιμένει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος στο ματς απέναντι στην Πάφος FC (20/10).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ