aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΗ ηθοποιός Αντωνία Χαραλάμπους συγκινεί με κατάθεση ψυχής για τον Στέφανο

Η ηθοποιός Αντωνία Χαραλάμπους συγκινεί με κατάθεση ψυχής για τον Στέφανο

Περήφανη για τον αδελφό της, Στέφανο Χαραλάμπους, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης συστήθηκε με εμφαντικό τρόπο στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου, δηλώνει η αδελφή του Αντωνία Χαραλάμπους. Η γνωστή ηθοποιός υποκλίνεται στη δύναμη ψυχής του νεαρού αδελφού της, σημειώνει ότι δεν τα βρήκε όλα εύκολα στη ζωή του, πάλεψε με τους δαίμονές του και με την εμφάνισή του απέναντι στην ΑΕΛ δικαιώθηκε.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Τούτος ο Χαραλάμπους, εν ο μικρός μου αδερφός. Ο Στέφανος έφυε που τα 11 του που την οικογένεια του και που την Κύπρο, εσώκλειστος της Άρσεναλ, να εκπαιδευτεί αυστηρά, για να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Στέφανος τώρα εν 21 και έχει λίγα χρόνια που περιμένει να του δοθεί ευκαιρία καλή στην Κύπρο. Ο Στέφανος, εν τα ήβρε εύκολα στη ζωή του. Ο Στέφανος, κατ εμέ, αδικήθηκε ποδοσφαιρικά, παλιότερα. Ο Στέφανος είχε έναν παπά πρώτο σκόρερ, που θα μπορούσε να τον ”κουντήσει”, εν τον εκούντησε, γιατί ούλλα εν να φανούν στο γήπεδο ελάλε. Ο Στέφανος εν τα παρέτησε. Ο Στέφανος επροπονήτουν τζαι επερίμενε, κάποτε υπομονετικά, κάποτε με νεύρα, για να καταφέρει εκείνο που αγαπά.

Ο Στέφανος, σήμερα, στο ΠΡΩΤΟ του παιχνίδι, βασικός, επάλεψε με τους δαίμονες του, τζαι εστάθηκε, όπως του αξίζει. Ο Στέφανος μέσα στο γήπεδο, είδε τους κόπους του να ανταμείβονται. Για μένα σήμερα, εν πρότυπο τζαι έμπνευση. Για τη δύναμη που έχει. Τούτη που θέλω να έχω τζαι εγώ, μέσα στο δικό μου γήπεδο. Τη σκηνή. Στέφανος Χαραλάμπους ο, τι τζαι να γίνει, η σκληρή δουλειά εν χάνεται ποτέ. Μπράβο σου. Αξίζει σου. Απόλαυσε το. Είμαι περήφανη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ