aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΗ επιστροφή Τορναρίτη φέρνει ανακοινώσεις…

Η επιστροφή Τορναρίτη φέρνει ανακοινώσεις…

Με την επιστροφή του γενικού αρχηγού του Ολυμπιακού, Χριστόφορου Τορναρίτη, αναμένεται πως θα ακολουθήσουν νέες μετεγγραφικές ανακοινώσεις. Όπως είχαμε γράψει προσφάτως, υπάρχει συμφωνία με τρεις ξένους ποδοσφαιριστές και αυτό που απέμεινε είναι να τεθούν σε ισχύ τα ήδη προσυμφωνημένα συμβόλαια.

Είναι πολύ πιθανόν, η ταυτότητα των εν λόγω παικτών να αποκαλυφθεί στη σημερινή Γενική και Καταστατική Συνέλευση του Ολυμπιακού, όπου ο Χριστόφορος Τορναρίτης θα δώσει το «παρών» του.

Η ανακοίνωση που έχουν εκδώσει οι μαυροπράσινοι για τη Γενική Συνέλευση, αναφέρει τα ακόλουθα: «Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Λευκωσίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του νομίμως εγκεκριμένου καταστατικού – καλεί τα μέλη του σε Γενική και Καταστατική Συνέλευση, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και η ώρα 19:00 στο οίκημα του σωματείου (Αθηνάς 6, 1016 Λευκωσία), με θέμα τις τροποποιήσεις του καταστατικού του σωματείου στη βάση του περί Σωματείων και Ιδρυμάτων νόμων. Σχετικά με τη συζήτηση επί των αλλαγών του καταστατικού, τα μέλη παρακαλούνται να αποταθούν στον πρόεδρο του σωματείου Κώστα Σεραφείμ (τηλέφωνο επικοινωνίας: 99685685) για ενημέρωση των τροποποιήσεων».

Οσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας, οι φίλοι της ομάδας θα ενημερωθούν αύριο για όλες τις λεπτομέρειες καθώς θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση. Την 1η Ιουλίου θα ξεκινήσει η διάθεσή τους, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ