aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΗ... αντίσταση των μαυροπρασίνων

Η… αντίσταση των μαυροπρασίνων

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όπως είπε και ο Χρύσης Μιχαήλ μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, «δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου». Και πώς να είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού, καθώς σε άλλο ένα παιχνίδι, είδε τους παίκτες του να καταθέτουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, να προηγούνται των ερυθρολεύκων, αλλά η απειρία και η έλλειψη συγκέντρωσης έφεραν την ισοφάριση.

Η αλήθεια είναι πως οι μαυροπράσινοι δεν έχουν μεγάλο ρόστερ ή αν το προτιμάτε καλύτερα εκείνο το βάθος στο έμψυχο δυναμικό που θα είναι ικανό να αντέξει τρεις αναμετρήσεις σε μια εβδομάδα. Συν τοις άλλοις προέκυψαν και τραυματισμοί, κάνοντας την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη για τον Κύπριο προπονητή.

Υπό τις περιστάσεις, ο βαθμός της ισοπαλίας που πήρε ο Ολυμπιακός στο προχθεσινό παιχνίδι δεν μπορεί να θεωρηθεί ως αποτυχία. Βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μαζέψει 11 βαθμούς σε 10 ματς, ένας απολογισμός που διατηρεί την ομάδα πιο ψηλά από τις επικίνδυνες θέσεις για διαβάθμιση. Γνωρίζουν ασφαλώς οι μαυροπράσινοι πως στη συνέχεια απαιτείται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να υλοποιήσουν τον στόχο τους. Ο δρόμος είναι μακρύς και ιδιαίτερα δύσβατος, οπότε απαιτείται να βρίσκονται σε εγρήγορση σε κάθε αγωνιστική, δίνοντας τα πάντα για το βαθμολογικό όφελος.

Ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο το δύσκολο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Ανόρθωση (17:00). Το θετικό για τον προπονητή είναι πως θα μπορεί να υπολογίζει στον  Έλντερ Κάστρο, έναν εκ των ποιοτικότερων παικτών της ομάδας. Αμφίβολος είναι ο Κωνσταντίνος Σαμάρας που είχε τράβηγμα στο ματς με τη Σαλαμίνα και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ