aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣH 16χρόνη κόρη του Μπούις έγινε μοντέλο και πάει για «Miss Βέλγιο»

H 16χρόνη κόρη του Μπούις έγινε μοντέλο και πάει για «Miss Βέλγιο»

Καταλαβαίνει τα φλαμανδικά που μιλούσε ο παππούς Χοσέ, αλλά μόλις που τα μιλάει. Ωστόσο, η Λάρα Μπούις, 16 ετών, είναι υποψήφια για το «Miss Βέλγιο 2021». Η κόρη του πρώην ποδοσφαιριστή Φάτζιο Μπούις (έπαιξε σε Δόξα, ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας, Α.Ε. Πάφου, Ακρίτα Χλώρακας και ΑΕΚ Κουκλιών) κάνει καριέρα στο μόντελινγκ και ελπίζει για μια θέση μεταξύ των 32 φιναλίστ.

Για να διεκδικήσεις τον τίτλο της «Miss Βέλγιο» πρέπει να έχεις την βελγική υπηκοότητα. Η Λάρα Μπούις γεννήθηκε στην Ελλάδα πριν από δεκαέξι χρόνια, πέρασε μέρος της παιδικής της ηλικίας στην Κύπρο, αλλά έχει την υπηκοότητα του μπαμπά της. Το 1990 ο Μπούις ίδρυσε ένα κλαμπ στην Ελλάδα. Εκεί συνάντησε τη σύζυγό του και η Λάρα είναι η μόνη κόρη τους. Στο διαγωνισμό της Μις Βελγίου θα είναι δεκαεπτά υποψήφιες

Η Λάρα έζησε τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο και τώρα κατοικεί στο Λουξεμβούργο. Ο πατέρας της, προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας στη σεζόν 2018-19 και προηγουμένως βοηθός προπονητής στην Ομόνοια για τρία χρόνια, οδήγησε τους Blue Boys Muhlenbach του Λουξεμβούργου τους τελευταίους μήνες. Μετά από ένα χρόνο θητείας το συμβόλαιο του Μπούις ολοκληρώνεται και ελπίζει να εργαστεί αλλού στη Δυτική Ευρώπη.

«Χάρη στη δουλειά του μπαμπά στο Λουξεμβούργο, μπόρεσα να υποβάλω την υποψηφιότητά μου για τη Miss Βέλγιο», ανέφερε η Λάρα Μπούις. «Εάν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού μας το επιτρέψουν θα συμμετάσχω στη Miss Day στην Αμβέρσα τον Ιούλιο. Εκεί θα επιλεγούν οι 32 φιναλίστ για την Miss Bέλγιο. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαι εκεί. Αυτή θα ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για μένα».

Η Λάρα Μπούις μιλά αγγλικά, ελληνικά, σερβικά και μαθαίνει γαλλικά και λουξεμβουργιανά εδώ και αρκετούς μήνες στο σχολείο. «Καταλαβαίνω τα περισσότερα πράγματα που λέγονται στα ολλανδικά, αλλά το να μιλάς τη γλώσσα είναι πολύ δύσκολο”, συνεχίζει η Λάρα. «Στο σχολείο προσπαθώ να μάθω γαλλικά το συντομότερο δυνατό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ