aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Γιατί παλεύει με ψυχή και επιμονή για το ακατόρθωτο»

«Γιατί παλεύει με ψυχή και επιμονή για το ακατόρθωτο»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Τακτακαλάς 1931 με αφορμή τον σαββατιάτικο αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να μην σταματήσει ούτε λεπτό να ενθαρρύνει την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Μαυροπράσινα αδέρφια,

Το Σάββατο και το πέταλο μας περιμένουν. Η αρρώστια μας, μας περιμένει. Η τιμημένη μας φανέλα ανυπομονεί να φορεθεί, οι παίκτες μας ανυπομονούν να την φορέσουν. Ανυπομονούν να τους στηρίξουμε για να μας στηρίξουν, να το πιστέψουμε για να το πιστέψουν, να τους σπρώξουμε για να μας κάνουν ξανά περήφανους. Η φετινή μας προσπάθεια αδέρφια, διαφέρει. Για τους λόγους που όλοι αναγκάστηκαν να επαναλαμβάνουν κάθε βδομάδα. Οικονομικό και εμπάργκο.

Διαφέρει όμως για ακόμα ένα λόγο, ίσως τον κυριότερο. Γιατί αυτή η ομάδα παλεύει με ψυχή και επιμονή για το ακατόρθωτο. Γιατί οι παίκτες μας έχουν ζήσει τον Τακτακαλά τα τελευταία χρόνια και ξέρουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει χαρά, δικαίωση, εξευτελισμός, απογοήτευση και τελικώς η εξιλέωση. Παλεύουν γι’ αυτούς αλλά και γιατί καταλαβαίνουν πως νιώθει ο καθένας από εμάς στην κερκίδα κάθε βδομάδα και ξέρουν τι έχουμε ζήσει για να επιβιώσουμε.

Το Σάββατο αδέρφια, παλεύουμε. Τα δίνουμε όλα για εμάς, την φανέλα και την ιστορία μας. Στο γήπεδο και στην κερκίδα. Και δεν σταματάμε λεπτό ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ο επιμένων νικά. Όλοι με μαύρη φανέλα.

Παν.Συ.Φι Τακτακαλάς 1931 est.2004».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ