aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΓιανέφσκι: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε και θέλουμε να πάρουμε το κύπελλο»

Γιανέφσκι: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε και θέλουμε να πάρουμε το κύπελλο»

Την πίστη και την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το κύπελλο, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Τσέντομιρ Γιανέφσκι. Τόνισε πως οι μεγαλύτεροι ήρωες γι’ αυτή την ιστορική επιτυχία είναι οι παίκτες του, αφού κατάφεραν να κερδίσουν δύο φορές την ΑΕΛ, μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Όσα δήλωσε ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι:

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και το επιτελείο μου, γι’ αυτή την ιστορική επιτυχία. Οι μεγαλύτεροι ήρωες είναι αυτοί. Είναι σημαντικό ότι είμαστε στον τελικό μετά από τριάντα χρόνια. Είναι σημαντική και η δουλειά που έκανε η διοίκηση και οι οπαδοί. Την καλύτερη δουλειά την έκαναν οι παίκτες μας, είναι ήρωες και έγραψαν ιστορία ανεξαρτήτως του τι θα κάνουν στον τελικό. Ξέραμε ότι για να περάσουμε έπρεπε να σκοράρουμε στη Λεμεσό. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις δύο φορές την ΑΕΛ, που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ελπίζω να μη χάσουν το ηθικό τους, γιατί μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Μας άξιζε να πάμε στον τελικό».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει το κύπελλο: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε και θέλουμε να πάρουμε το κύπελλο. Χάρη στους παίκτες μου, θα είμαι για έκτη φορά σε τελικό σαν παίκτης και σαν προπονητής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ