aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΓιανέφσκι: «Με την ΑΕΛ πέθανε η πεθερά μου και τους υποσχέθηκα ότι θα μείνω εδώ»

Γιανέφσκι: «Με την ΑΕΛ πέθανε η πεθερά μου και τους υποσχέθηκα ότι θα μείνω εδώ»

Στην αποκάλυψη ότι πριν από τον ημιτελικό με την ΑΕΛ πληροφορήθηκε ότι απεβίωσε η πεθερά του, προχώρησε ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό κυπέλλου με την Ανόρθωση. Αφορμή αποτέλεσε για το δημοσίευμα που τον θέλει να φεύγει από τον Ολυμπιακό μετά τον τελικό και να συνεχίζει ως βοηθός προπονητής της Εθνικής Νοτίου Αφρικής.

«Είναι φυσιολογικό ότι όσοι έχουμε συμβόλαιο που τελειώνει, παίκτες – προπονητές, θέλουμε να έχουμε προτάσεις και ευκαιρίες. Αυτή τη στιγμή προτιμώ να μιλήσουμε για τον τελικό, αλλά ήδη το είδαμε το θέμα αυτό με τους παίκτες και το Δ.Σ. Στους ημιτελικούς με την ΑΕΛ πέθανε η πεθερά μου και τους υποσχέθηκα ότι θα μείνω εδώ. Παλέψαμε και τα καταφέραμε. Μετά τον τελικό θα σκεφτώ και  θα αποφασίσω. Η προσοχή μου όλη αυτήν τη στιγμή είναι στον τελικό».

Όσο για τον τελικό με την Ανόρθωση, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι και πάλι στην Κύπρο. Έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε έναν τίτλο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ