aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΓιανέφσκι: «Δεν είμαστε τυχαία στην εξάδα, να ξεπεράσουμε την ΑΕΚ»

Γιανέφσκι: «Δεν είμαστε τυχαία στην εξάδα, να ξεπεράσουμε την ΑΕΚ»

Στην αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του μετά το 2-0 της ΑΕΚ στάθηκε ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι. Ο προπονητής του Ολυμπιακός δήλωσε ικανοποιημένος για την προσπάθεια της ομάδας του παρά την ήττα με 2-1 και τόνισε πως απέδειξαν ότι δεν μπήκαν στην τυχαία στην πρώτη εξάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι και ειδικότερα όταν από πολύ νωρίς μείναμε πίσω στο σκορ. Κάναμε πιο δύσκολο το έργο μας και μας δυσκόλεψε να δουλέψουμε στο αρχικό μας πλάνο. Μετά το 1-0 προσπαθήσαμε, κάναμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε, δεν το πετύχαμε και ήρθε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ που μας δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο. Στο πρώτο μέρος μας δυσκόλεψε το πρώτο γκολ, η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα στη δική μας περιοχή.

Κάναμε δύο αλλαγές στο ημίχρονο για να αλλάξουμε τα πράγματα. Όταν πετύχαμε το γκολ ρίσκαρα στο τέλος για να ισοφαρίσουμε αλλά θα μπορούσε και η ΑΕΚ να τελειώσει το παιχνίδι. Συνολικά είμαι ικανοποιημένος. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου προσπάθησαν για το καλύτερο, έδειξαν χαρακτήρα και είναι σημάδι που λέει ότι δεν είναι τυχαίο που είμαστε στην εξάδα».

Για το κίνητρο και τον στόχο στην β΄ φάση του πρωταθλήματος: «Εξήγησα στους παίκτες ότι πιστεύω στην ποιότητα τους και το απέδειξαν. Τους είπαν να δείξουν την ατομική τους ποιότητα και σαν ομάδα. Θα παίξουμε με τις καλύτερες ομάδες και ένας στόχος που έχουμε είναι πέραν το Κυπέλλου να φτάσουμε την επόμενη ομάδα, να προσπεράσουμε την ΑΕΚ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ