aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΓιανέφσκι: «Αξίζαμε ένα γκολ»

Γιανέφσκι: «Αξίζαμε ένα γκολ»

«Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα από τα τρία. Είδαμε σήμερα μια καλή ομάδα απέναντι σε μια φρέσκα, όπως είναι ο Απόλλωνας. Κάποια σημεία που πρόσεξα, χάναμε εύκολα την μπάλα, αναγκαστήκαμε να τρέξουμε περισσότερο. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν είδαμε καλό θέαμα», δήλωσε ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 0-2 από τον Απόλλωνα και πρόσθεσε:

«Γνωρίζαμε την ποιότητα του Απόλλωνα, επιλέξαμε να τους αφήσουμε την κατοχή και να γίνουμε επικίνδυνοι με αντεπιθέσεις. Δυστυχώς δεν μας βγήκε αυτό. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένο και δώσαμε ένα δώρο για να έρθει το δεύτερο. Ήταν ένα παιχνίδι κατοχής, με λιγοστές ευκαιρίες. Είχαμε παρόμοιες τελικές, όμως ο Απόλλων ήταν 100% εύστοχος. Δεν πτοηθήκαμε μετά το 2-0, κάναμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω πως άξιζε ένα γκολ, όχι να κερδίσουμε, αλλά θα το κάναμε πιο ενδιαφέρον. Συγχαρητήρια στα παιδιά, έχουμε 15 μέρες να ξεκουραστούμε. Συγχαρητήρια και στον Απόλλωνα».

Προηγουμένως, μιλώντας στη Cytavision αμέσως μετά τη λήξη του ματς, ο Σκοπιανός προπονητής είχε δηλώσει: «Ήταν το τρίτο δύσκολο παιχνίδι για μας στην εβδομάδα. Δώσαμε δύο δώρα στον Απόλλωνα στα γκολ του, ξέραμε πως παίζαμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, προσπαθήσαμε να αποφύγουμε κάποια πράγματα σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, ο Απόλλων δεν δημιούργησε ευκαιρίες σε ροή παιχνιδιού. Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε στη διακοπή και να γίνουμε καλύτεροι στην πορεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ