aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Γέμισε» ενόψει σημαντικού ματς

«Γέμισε» ενόψει σημαντικού ματς

Ο Ολυμπιακός έχει επικεντρωθεί στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό, που θα διεξαχθεί μεθαύριο στο Δασάκι. Για τους μαυροπράσινους είναι σημαντικό το παιχνίδι, καθώς θα αγωνιστούν στην έδρα ενός από τους κύριους ανταγωνιστές τους στη μάχη για τη σωτηρία. Επομένως, αν εξασφαλίσουν βαθμολογικό όφελος, θα είναι θετικό και ακόμη περισσότερο αν αποδράσουν με το τρίποντο.

Εκτός πλάνου παραμένει ο τραυματίας Άγγελος Τσιακλής, ενώ αισιοδοξία επικρατεί για τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμό τις προηγούμενες ημέρες. Πρόκειται για τους Ευγένιο Αντωνίου, Ρομέου Τόρες και Χρυσοβαλάντη Καπαρτή, οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση του Χρύση Μιχαήλ. Γεγονός θετικό ενόψει ενός δύσκολου και σημαντικού αγώνα για τον Ολυμπιακό, στην προσπάθειά του να συνεχίσει το μάζεμα βαθμών. Όσο περισσότεροι μπουν στο «σακούλι» μέχρι τον Ιανουάριο, όταν θα αποκτήσει δηλαδή δικαίωμα για μετεγγραφές, τόσο το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ