aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Γεμάτος» και αποφασισμένος

«Γεμάτος» και αποφασισμένος

Μετά από έξι ματς δίχως νίκη και τρία χωρίς βαθμολογικό όφελος, ο κλοιός έχει σφίξει επικίνδυνα για τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό και είναι υποχρεωμένος να παλέψει σήμερα στο Μακάρειο με σκοπό να κάνει την έκπληξη απέναντι στην Ανόρθωση.

Οι μαυροπράσινοι βρίσκονται στη 12η θέση και αναγνωρίζουν πως θα έχουν την ετικέτα του αουτσάιντερ απέναντι στους κυανόλευκους. Ωστόσο, αυτό δεν τους εμποδίζει να κυνηγήσουν το τρίποντο-οξυγόνο και να βρεθούν σε θέση ισχύος στο ντέρμπι με τον Άρη στο Τσίρειο, που είναι ο βασικός αντίπαλός τους στη μάχη για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού.

Σύμμαχος του Χρύση Μιχαήλ η έλλειψη απουσιών, καθώς επέστρεψαν στη διάθεσή του οι Μιγκελίτο (φωτό) και Ρομέου Τόρες, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα (0-2). Αμφότεροι αναμένεται να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Σε φουλ ρυθμό προπονείται και ο Κωνσταντίνος Σαμάρας, ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Εναπόκειται στον προπονητή του να αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει ή αν θα τον προφυλάξει ενόψει Άρη.

Από εκεί και πέρα, τέσσερις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο κίτρινων καρτών, οι Χριστοφίδης, Παχίπης (5), Πολυκάρπου και Καπαρτής (2). Επομένως, αν αγωνιστούν και «κιτρινιστούν» σήμερα, θα χάσουν τον… τελικό με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», που θα διεξαχθεί στη Λεμεσό την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ