aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΦουλάρει για τους επόμενους

Φουλάρει για τους επόμενους

Μέχρι την ολοκλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού στον Ολυμπιακό απομένουν αρκετά κομμάτια που πρέπει να τοποθετηθούν στη θέση τους. Μετά την προσθήκη των Ψάλτη, Ενόχ και Σαμπίνια, οι μαυροπράσινοι ενέτειναν την προσπάθεια και, όπως όλα δείχνουν, έως το τέλος της εβδομάδας θα προκύψουν νέες ανακοινώσεις.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα προχωρήσει σε προσθήκες σε όλες τις γραμμές, διατηρώντας ανοικτή γραμμή με αρκετούς παίκτες, οι οποίοι κρίθηκαν πως πληρούν τα κριτήρια. Ενας εξ αυτών, όπως είχαμε αποκαλύψει, δεν είναι άλλος από τον Πορτογάλο μπακ Κίκο (αριστερά στη φωτό), που αγωνίζεται στην Αρούκα της Πορτογαλίας. Ο 26χρονος Πορτογάλος αγωνίστηκε και στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας με τη Βιτόρια Σετουμπάλ.

Στον Ολυμπιακό, όμως, θέλουν να είναι όσο γίνεται πιο σίγουροι για τις επιλογές τους. Μέχρι το τέλος Αυγούστου, που θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα, έχουν μπόλικο χρόνο στη διάθεσή τους για να ισχυροποιήσουν το ρόστερ ώστε να παρουσιαστεί ιδιαίτερα απαιτητικό στις υποχρεώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ