aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΦουλάρει για άλλες δύο μετεγγραφές ο Ολυμπιακός

Φουλάρει για άλλες δύο μετεγγραφές ο Ολυμπιακός

Οι προσθήκες στον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκαν με την απόκτηση των Ντιλάν Ντουβεντρού και Χαμντί Μπιλάλ, παίκτες που αγωνίστηκαν με επιτυχία στην Αλκή Ορόκλινη κατά τα προηγούμενα χρόνια. Οι μαυροπράσινοι στοχεύουν σε περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ιδιαίτερα στη μεσοεπιθετική γραμμή ώστε να διευρύνουν το αγωνιστικό βεληνεκές και παραλλήλως, ο Πάμπος Χριστοδούλου να έχει πλειάδα επιλογών στη διάθεσή του.

«Θα κάνουν άλλες 1-2 προσθήκες. Θέλουμε να διαμορφώσουμε δυνατό σύνολο το οποίο θα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Ο Ντίλαν είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει σε όλες τις θέσεις μεσοεπιθετικά. Είναι σημαντικό οι παίχτες που έρχονται να γνωρίζουν την κυπριακή πραγματικότητα και αναμένεται ότι θα βοηθήσουν άμεσα. Οι θέσεις που μας ενδιαφέρουν είναι στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αλλά αν προκύψει και κάτι άλλο θα το δούμε», ανέφερε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού, Γιώργος Κούννου. «Τα πράγματα πάνε πολύ καλά, άψογα με την προετοιμασία και όλοι δίνουν το 100%. Η ομάδα επέστρεψε και συνεχίζει τη σκληρή προετοιμασία για να είναι έτοιμη με την έναρξη της χρονιάς», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ