aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΦιρμάνι για Γουίλσον

Φιρμάνι για Γουίλσον

Σε σημαντική προσθήκη για την επιθετική γραμμή του προχώρησε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα της Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Πίτερ Γουίλσον (δεξιά στη φωτό) για ένα χρόνο. Ο 24χρονος Λιβεριανός με σουηδικό διαβατήριο είναι εν ενεργεία διεθνής.

Στην περσινή σεζόν, στο πρώτο μισό αγωνίστηκε στη Σέριφ Τιρασπόλ Μολδαβίας και στο δεύτερο μισό στην Ποντμπεσκίτζιε Πολωνίας. Μέτρησε συνολικά 30 συμμετοχές και 7 γκολ. Προηγουμένως, από το 2015 έως το 2019 φόρεσε τη φανέλα της Σούντσβαλ Σουηδίας, από την οποία άρχισε την καριέρα του. Αγωνίστηκε συνολικά 93 φορές και πέτυχε 19 γκολ.

Ο Γουίλσον, σύμφωνα με το βιογραφικό του, θεωρείται μια ποιοτική επιλογή για τους μαυροπράσινους, ενώ είναι σε πολύ καλή ηλικία. Με την έλευσή του στην Κύπρο θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 24χρονο Λιβεριανό επιθετικό Peter Wilson, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο.

Ο Wilson ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα στην Σουηδική GIF Sundsvall το 2015 όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2020 καταγράφοντας 98 συμμετοχές, σημειώνοντας 21 τέρματα. Στην συνέχεια αγωνίστηκε για το πρώτο μισό της περσινής περιόδου στην Sheriff Tiraspol καταγράφοντας 18 συμμετοχές και 7 τέρματα, ενώ στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Πολωνίας με την Podbeskidzie Bielsko-Biala συμμετέχοντας σε 13 αγώνες.

Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας της Λιβερίας, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει μέλος της Εθνικής Σουηδίας κάτω των 20 ετών.

Καλωσορίζουμε τον Peter Wilson στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ