aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΦανιέρος: «Ούτε η Πάφος ούτε ο ΑΠΟΕΛ η πιο δυνατή ομάδα του Β' γκρουπ»

Φανιέρος: «Ούτε η Πάφος ούτε ο ΑΠΟΕΛ η πιο δυνατή ομάδα του Β’ γκρουπ»

Την χθεσινή του ανάρτηση στην οποία έκανε λόγο για ποδοσφαιριστές χωρίς πάθος, σχολίασε ο Πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ». Ο ισχυρός άνδρας των φτεροπόδαρων σχολίασε μεταξύ άλλων τι θεωρεί ότι φταίει για την θέση της ομάδας του, ποιά ομάδα θεωρεί ως τη δυνατή του δεύτερου γκρουπ αλλά και ποιές ομάδες θεωρεί φαβορί για την υποβάθμιση.

Όσα δήλωσε ο Λούκας Φανιέρος:

Για την χθεσινή του ανάρτηση: «Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν μας φοβίζει τίποτα, μπήκαμε στα μπαράζ, είμαστε έξι βαθμούς πίσω. Οι ποδοσφαιριστές το πρωί ήταν στο γραφείο μου, μιλήσαμε και υποσχέθηκαν ότι θα βάλουν τα δυνατά τους για να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Τι φταίει: «Είναι θέμα ψυχολογίας. Με την Πάφο ήταν ένα παιχνίδι που δεχθήκαμε ένα γκολ από λάθος δικό μας. Από έναν παίχτη που δεν τον κράτησαν όπως έπρεπε. Για αυτό ήμουν έντονος. Όταν στην ανάλυση του παιχνιδιού σου λέει τρεις φορές ο προπονητής να προσέχεις τον συγκεκριμένο παίχτη, όταν έρχεται από πίσω και τρως γκολ από τέτοια φάση σημαίνει δεν έχεις πάθος και θέση στην ομάδα. Ο προπονητής είναι άψογος, παρακολουθώ τις αναλύσεις και ξέρω. Αν οι ποδοσφαιριστές δεν τα εφαρμόζουν είναι θέμα απειρίας και μη επαγγελματικότητας».

Για το αν η Πάφος είναι η καλύτερη ομάδα του δεύτερου γκρουπ: «Όχι δεν είναι. Λεφτά έχει και ο ΑΠΟΕΛ. Καλύτερη ομάδα για εμένα είναι το Παραλίμνι. Αν δεις τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων, αυτά μετράνε. Νίκησε πολλές μεγάλες ομάδες. Σαν Ερμής δεν φοβόμαστε το Παραλίμνι, αλλά η αλήθεια αυτή είναι. Νίκησε ΑΠΟΕΛ. Από τον Απόλλωνα δεν έπρεπε να χάσει, έκανε καθυστερήσεις ο Απόλλων για να μην φάει γκολ και να πάει ισοπαλία».

Για το ποιος θα πέσει: «Οι τέσσερις που βρισκόμαστε στη ζώνη του υποβιβασμού είμαστε τα φαβορί για υποβιβασμό. Μέχρι αυτή τη στιγμή. Τώρα στα μπαράζ είναι που θα δείξει κάθε ομάδα ποια είναι. Τώρα που είμαστε ίσης δυναμικότητας, θα παίξει ρόλο η ψυχολογία. Κρατούν προβάδισμα οι υπόλοιπες ομάδες που είναι πάνω από εμάς».

Για το παιχνίδι με την Δόξα: «Αν δεν νικήσουμε την Δόξα είμαστε κατά 70% για διαβάθμιση. Όπως και η Ανόρθωση και ο Απόλλων. Αν χάσουν δύο παιχνίδια βγαίνουν εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος. Τώρα μπορεί η Καρμιώτισσα ανά πάσα στιγμή να τα παραιτήσει και τότε δημιουργείτε πρόβλημα μέσα στο γκρουπ. Εμείς θέλουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς αδιάφορες ομάδες. Αν δεν υπήρχαν μπαράζ δεν θα υπήρχαν και αλισβερίσια, που δεν λέω ότι υπάρχουν, αλλά χωρίς να το θέλεις θα έχει. Θα παίζει ο τελευταίος και αδιάφορος Ολυμπιακός με την Ομόνοια που πάει για πρωτάθλημα. Γι’ αυτό θα έπρεπε να δώσουν χρηματικό κίνητρο στους αδιάφορους, να έχουν κάτι να πάρουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ