aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΈξαλλος ο Σεραφείμ: «Γνωρίζουμε το σχέδιο για την διαβάθμιση»

Έξαλλος ο Σεραφείμ: «Γνωρίζουμε το σχέδιο για την διαβάθμιση»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Σεραφείμ σε δηλώσεις του μετά την ήττα από την ΑΕΛ ήταν αρκετά εκνευρισμένος με την διαιτησία του αγώνα και εξέφρασε τα παράπονα του.

Οι δηλώσεις του: «Φάνηκε από το ξεκίνημα ότι δεν θα έπαιρνε βαθμό ο Ολυμπιακός. Καθαρό πέναλτι, αντί για παράβαση δόθηκε κίτρινη και στο δεύτερο γκολ της ΑΕΛ υπήρξε χέρι. Έδινε εύκολα κίτρινες στην ομάδα μας με αποτέλεσμα και ο Τόρες να δεχθεί κίτρινη στο φινάλε και να χάσει το επόμενο παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κάποιοι δεν θέλουν τον Ολυμπιακό στην Α’ Κατηγορια»

Αν θέλουν κάποιοι ποδοσφαιροπαράγοντες να τα βλέπουμε αυτά ας μας το πουν να φύγουμε από το ποδόσφαιρο. Δεν πρόκειται να μπω σε δοσοληψίες και κακά έχοντα αλλά βλέπουμε πράγματα και θαύματα στις τελευταίες αγωνιστικές. Σήμερα ξεχείλισε το ποτήρι και λυπούμε που η βαθμολογική κατάταξη δεν θα κριθεί στο γήπεδο.

Ο πρόεδρος του Ερμή είπε ότι ο Ολυμπιακός αν χάσει θα πάει διαβάθμιση. Γνωρίζουμε ποιο είναι το σχέδιο αλλά θα το παλέψουμε, δεν μπορούμε να τα βάλουμε με αυτούς εκτός γηπέδου που δουλεύουν και για τα επόμενα ματς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ