aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Έτσι είναι, παιδί μου, τα ματς»

«Έτσι είναι, παιδί μου, τα ματς»

Γεύση για το πώς θα είναι κάποια από τα παιχνίδια Α’ Κατηγορίας πήραν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στο προψεσινό φιλικό με την Ομόνοια (0-3). Για κάποιους από τους νεαρούς των μαυροπρασίνων, η εμπειρία απέναντι σε σχεδόν 9.000 κόσμο της αντίπαλης ομάδας, ήταν πρωτόγνωρη. Από εκεί και πέρα, βγήκαν και κάποια συμπεράσματα, τα οποία χρήζουν προσοχής.

Αρχικά, η ομάδα έχασε τη συγκέντρωσή της στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο έγιναν ατομικά λάθη, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τις ευκαιρίες και τα τέρματα των πρασίνων. Επομένως, χρειάζεται βελτίωση στη διάρκεια και εξάλειψη ή μείωση των αδυναμιών που φανερώθηκαν.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ευχάριστα και δυσάρεστα αναφορικά με την επίθεση. Το θετικό είναι ότι η ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες. Είχε δύο χαμένα τετ α τετ με τον Μιγκελίτο, δύο δοκάρια με τους Γιάννη Σεραφείμ και Μάριο Πεχλιβάνη, καθώς και μία χαμένη κεφαλιά του Ρομέου Τόρες. Το αρνητικό είναι ότι καμία από τις πέντε ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν αξιοποιήθηκε. Επομένως, είναι καλό ότι απέναντι σε μία ομάδα που έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει έγιναν φάσεις, ωστόσο θα χρειαστούν καλύτερα τελειώματα.

Όλα αυτά βεβαίως είναι συμπεράσματα από ένα φιλικό και όπως είναι γνωστό, τέτοια παιχνίδια γίνονται για να εντοπίζονται οι αδυναμίες και να βελτιώνεται η ομάδα. Άλλο ένα παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσουν οι μαυροπράσινοι αύριο, αλλά με πιο αδύνατο αντίπαλο. Θα υποδεχτούν την Καρμιώτισσα στο Μακάρειο. Από εκεί και πέρα, όπως γράψαμε ξανά, θέμα χρόνου θεωρείται η απόκτηση των υπό δοκιμή νεαρών, Μενελάου και Νέστωρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ