aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΈτοιμος για να κάνει πρεμιέρα

Έτοιμος για να κάνει πρεμιέρα

Μια καινούργια σεζόν αρχίσει τη Δευτέρα για τον Ολυμπιακό. Μετά από τέσσερα χρόνια, οι μαυροπράσινοι θα κάνουν την επανεμφάνισή τους στα «σαλόνια», έχοντας ως στόχο τους την εξασφάλιση της παραμονής. Στόχος των παικτών του Χρύση Μιχαή σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα αντιπάλου και έδρας, θα είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όταν όμως θα αγωνίζονται απέναντι σε ομάδες που έχουν θέσει τον ίδιο στόχο με αυτούς, όπως η Δόξα την οποία θα αντιμετωπίσουν μεθαύριο στο Μακάρειο (19:00) ως γηπεδούχοι, το «τρίποντο» θα είναι ο αδιαπραγμάτευτος στόχος τους. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της πρεμιέρας έχει μπει στην τελική ευθεία και στα θετικά καταγράφεται το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Το ρόστερ των Τακτακαλιτών αποτελείται ως επί το πλείστο από νεαρούς παίκτες, που θα έχουν για στήριγμά τους, τους ξένους/κοινοτικούς Κάστρο, Τόρες, Μιγκελίτο και Χίντι, αλλά και τους «παλιούς» Σαμάρα και Πολυκάρπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ