aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας – Ολυμπιακός: Παιχνίδι «έξι βαθμών» στο Δασάκι

Εθνικός Άχνας – Ολυμπιακός: Παιχνίδι «έξι βαθμών» στο Δασάκι

Την προηγούμενη αγωνιστική έκαναν εκκωφαντικό θόρυβο, με τις νίκες τους εις βάρος των Ομόνοιας και Ανόρθωσης, πήραν ψυχολογική ένεση και απόψε δηλώνουν πανέτοιμοι για το μεταξύ τους παιχνίδι «έξι βαθμών» στο Δασάκι. Ο λόγος για τους Εθνικό και Ολυμπιακό, που με 17 και 20 βαθμούς αντιστοίχως, θέλουν να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα τα πουν στο εναρκτήριο ματς της 20ής αγωνιστικής (19:00, Cytavision Sports 1).

Μοναδικό πρόβλημα για τους γηπεδούχος είναι ο τραυματισμός του Μπάμπιτς, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός πλάνου. Από εκεί και πέρα ο Ντέαν Κλάφουριτς θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα.

Το πιο πιθανό σύμφωνα με τις ενδείξεις στις προπονήσεις είναι να εφαρμόσει ξανά σχηματισμό 3-5-2 και μάλιστα, είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει σε αλλαγή μετά τη νίκη του Εθνικού εις βάρος του «τριφυλλιού» στο ΓΣΠ. Όσο για το σχέδιο Β, είναι να η παράταξη με τετράδα στην άμυνα, ενώ επιστρέφει στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Λαμπάν που εξέτισε την ποινή του.

Στον αντίποδα, δεν λείπουν τα προβλήματα για τους φιλοξενούμενους. Ο Αμντί Μπιλάλ έχασε το υπόλοιπο της σεζόν, ο Ζοναθάν Αγιτέ είναι τιμωρημένος και ο Παναγιώτης Ζαχαρίου δεν είναι έτοιμος. Επίσης, ο Φαμπρίς Κα ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις, αλλά έβγαλε δίχως πρόβλημα τις δύο τελευταίες προπονήσεις και εναπόκειται στον Πάμπο Χριστοδούλου αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Όσο για το επικρατέστερο σενάριο σύμφωνα με όσα έγιναν στις προπονήσεις, είναι το ακόλουθο: Βελλίδης, Κυριάκου ή Ψάλτης, Νάνι, Σαμπίνια, Κίκο, Οικονομίδης, Βινίσιους, Κοφί, Κα ή Σίλβα, Ντουβεντρού και Αζουλάο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ