aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑ«Έσπασε το ρόδι» ο Ολυμπιακός, «βροχή» τερμάτων στην 3η στροφή (αποτελέσματα)

«Έσπασε το ρόδι» ο Ολυμπιακός, «βροχή» τερμάτων στην 3η στροφή (αποτελέσματα)

Με έξι αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε σήμερα (29/9) η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, σε μία μέρα η οποία μαζί με τα πρώτα φετινά πρωτοβρόχια σε αρκετές περιοχές της Κύπρου, σαν βροχή έπεσαν και τα γκολ, αφού καταμετρήθηκαν 26 γκολ (30 συνολικά με το χθεσινό ματς ΘΟΪ – Ακρίτας 3-1)!

Στο ντεμπούτο του νέου προπονητή του Φάντζιο Μπάουσε, ο Ολυμπιακός «έσπασε το ρόδι» και μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 απέναντι στην Αγία Νάπα κερδίζοντας με ένα γκολ του Κρνίτσκι ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τη Δόξα, και δύο του Ρόμο.

Τη δεύτερή του νίκη πέτυχε ο Εθνικός Άχνας, ο οποίος στο γειτονικό ντέρμπι της Ελεύθερης Αμμοχώστου, επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Αναγέννησης Δερύνειας χάρις σε τέρμα του Θεράποντος και του Πινσέλι με πέναλτι, σε ένα ματς το οποίο οι πράσινοι ολοκλήρωσαν με εννέα παίκτες, λόγω αποβολής των Σωτηρίου και Νικολάου. Ο Εθνικός αξίζει να αναφέρουμε πως είχε και δοκκάρι.

«Ζευγάρωμα» νικών και για τον Άρη, ο οποίος στο λεμεσιανό ντέρμπι της Β’ Κατηγορίας, επικράτησε με 1-0 της ΑΕΖ, με «χρυσό σκόρερ» τον Μαλεκκίδη ο οποίος σκόραρε στο 6’. Το σκορ θα είχε μεγαλύτερη έκταση εάν ο Μαραγκουδάκης δεν αστοχούσε σε πέναλτι, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε και ένα δοκάρι.

Τεράστια έκτασης νίκη πέτυχε ο Οθέλλος στην Αθηένου, ο οποίος «διέλυσε» την νεοφώτιστη ΜΕΑΠ με 7-1, με πρωταγωνιστές τους Κκουμουρή (2 γκολ), Φοφανά (2 γκολ) και Σολάρι (χατ τρικ). Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή νίκη για τους πράσινους.

Η Καρμιώτισσα έπειτα από μία πολύ μέτρια εμφάνιση παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην ΠΑΕΕΚ, η οποία έσωσε την παρτίδα στο τέλος και συγκεκριμένα στο 90’ + 6 με γκολ του Ντιακιτέ. ΑΣΙΛ και Ονήσιλος έμειναν στην ισοπαλία 1-1 και δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερη νίκης την τρέχουσα σεζόν, ενώ σε ένα άλλο γειτονικό ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στην Ομόνοια Αραδίππου και τον Διγενή Ορόκλινης, τα «περιστέρια» έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Πατουλέα ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, κέρδισαν με 3-2.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα (16:00):

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

Αναγέννηση Δερύνειας – Εθνικός Άχνας 0-2 (32′ Θεράποντος, 90′ + 6 Πινσέλι πεν.)

Ομόνοια Αραδίππου – Διγενής Ορόκλινης 3-2 (22′, 36′, 37′ Πατουλέα / 49′ Ντιμιτρόφ, 87′ Aλεξίου)

Οθέλλος Αθηαίνου – ΜΕΑΠ 7-1 (7′, 22′ Κκουμουρής, 9′, 37′ Φοφανά, 42′, 69′, 71′ Σολάρι / 15′ Ναρ)

ΑΣΙΛ Λύσης – Ονήσιλλος Σωτήρας 1-1 (11′ Αβραάμ, 89′ Πιτταράς)

Ολυμπιακός – Αγία Νάπα 3-1 (19′ Kρνίτσκι, 59′, 87′ Ρόμο / 41′ Ζαννέτου)

Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – ΠΑΕΕΚ Κερύνειας 2-2 (36′ Βαττής, 68′ Mασίνουα / 13′ Μάρισιτς, 90′ + 6 Ντιακιτέ)

Άρης – ΑΕ Ζακακίου 1-0 (6′ Μαλεκκίδης)

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

ΘΟΪ Λακατάμιας – Ακρίτας Χλώρακας 3-1 (8′ Νικολάου, 20′, 51′ Χοβσεπιάν / 58′ Λουκαΐδης)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ