aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΈριξε τριάρα και έμεινε ζωντανός για εξάδα (vids)

Έριξε τριάρα και έμεινε ζωντανός για εξάδα (vids)

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Διπλό με… τρίμπαλο (0-3) που τον στέλνει στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πέτυχε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Καρμιώτισσα. Οι μαυροπράσινοι έφτασαν στο έκτο φετινό τους εκτός έδρας τρίποντο, και ανέβηκαν στους 31 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του Πάφος FC και Δόξα, που αγωνίζονται την Τρίτη.

Ακόμα μια ήττα, την 13η της φετινή, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα, δέχτηκε η Καρμιώτισσα. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών μπήκε με το… αριστερό στην μετά Χρύση εποχή, και έμεινε έτσι στους 18 βαθμούς και την τελευταία θέση.

Το ματς

Αρκετά αργός ήταν ο ρυθμός του αγώνα στο ξεκίνημα. Οι δύο ομάδες μπήκαν εμφανώς αγχωμένες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργήσουν. Στο 17’ οι Στυλιανού και Πέρεζ αδράνησαν στην άμυνα, δεν μπόρεσαν να διώξουν τη σέντρα του Ψάλτη και η μπάλα στρώθηκε στον Μάντζη. Από κοντά ο Ελλαδίτης άνοιξε το σκορ, και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, μόλις στην πρώτη της ευκαιρία στον αγώνα. Η Καρμιώτισσα είχε τον έλεγχο της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, δεν μπορούσε όμως να απειλήσει ιδιαίτερα τον Μιχαήλ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου, με τον Πεχλιβάνη να αστοχεί από καλή θέση μετά από αντεπίθεση που εκδήλωσαν Μάντζης και Σάλι.

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο 54’ σε φάση διαρκείας ο Μάντζης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά, ο Σάλι πήρε το ριμπάουντ και έκανε το σουτ, με τον Πέρεζ να διώχνει με το χέρι πάνω στη γραμμή. Ο Λούκας Σωτηρίου έδειξε την άσπρη βούλα και κόκκινη κάρτα στον Ισραηλινό ποδοσφαιριστή. Από τα έντεκα βήματα ο Σάλι ευστόχησε και έγραψε το 0-2. Από το σημείο εκείνο και έπειτα ο Ολυμπιακός πρωταγωνίστησε στο γήπεδο. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και τελικά βρήκε και τρίτο γκολ, με τον Σάλι και πάλι, μετά από απόκρουσε του Τούμπα σε σουτ του Σαρφό, να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα από κοντά. Το 0-3 έμεινε μέχρι τέλους και οι μαυροπράσινοι έφτασαν σε πολύ σημαντική νίκη.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καρμιώτισσα (Φίλιππος Φιλίππου): Τούμπας, Στυλιανού (58′ Μπαργκάν), Πέρεζ, Σάββα, Χριστοφή, Χρίστου, Ρέινολντς (74′ Καψός), Νεοφύτου (67′ Παχίπης), Μ. Σάσι (58′ Ντουάρτε), Χατζηβασίλης (74′ Έρσκοβιτς), Ρόμο.

Ολυμπιακός (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Μιχαήλ, Ψάλτης (65′ Κυριάκου), Σωτηρίου, Aνδρέου, Μανρίκε, Νάνι, Σαρφό, Ντα Κόστα, Σάλι (70′ Φαν Κέσελ), Πεχλιβάνης (65′ Χάνι), Μάντζης.

Σκόρερ: – / Μάντζης 17′, Σάλι 54′, 68′

Κίτρινες: Χρίστου, Στυλιανού / Πεχλιβάνης, Ανδρέου

Αποβολές: Πέρεζ / –

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας.

Α’ Βοηθός: Τζιωρτζής Όμηρος.

Β’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος.

4ος: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης.

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

AVAR: Δημητριάδης Μάριος.

Παρατηρητής Διαιτησίας:  Δημητρίου Αντρέας.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

5′ Κόρνερ που εκτέλεσε ο Σάλι, άστοχη έξοδος του Τούμπα, ο Ανδρέου έκανε την κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ψηλά έξω.

7′ Εκτός περιοχής συρτό σουτ του Χατζηβασίλη, αδύνατο καταλήγει αουτ.

13′ Ωραία σέντρα του Στυλιανού, ο Ρόμο πήδηξε αρκετά ψηλά, η κεφαλιά του όμως ήταν άστοχη.

17′ ΓΚΟΛ Με τον Μάντζη ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ. Έγινε η σέντρα από τον Ψάλτη, Στυλιανού και Πέρεζ αδράνησαν, δεν μπόρεσαν να διώξουν, στρώθηκε η μπάλα στον Ελλαδίτη που από κοντά είχε εύκολο έργο να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.


29′ Ο Ψάλτης έδωσε ωραία κάθετη πάσα στον Νάνι, που καθυστέρησε, βγήκε ο Τούμπας και πρόλαβε. Τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας στη φάση, βρέθηκε στο έδαφος, αλλά συνεχίζει κανονικά.

34′ Κίτρινη κάρτα στον Χρίστου για σκληρό φάουλ στον Μάντζη.

37΄Σαρφό και Μάντζης άλλαξαν τη μπάλα στην περιοχή της Καρμιώτισσας, βγήκε και μάζεψε ο Τούμπας.

37′ Μακρινό σουτ του Χρίστου, άστοχο.

39′ Κίτρινη κάρτα στον Πεχλιβάνη.

43′ Mια ακόμα κίτρινη στον Στυλιανού.

45′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Μάντζης και Σάλι έβγαλαν την αντεπίθεση, κατέληξε η μπάλα στον Πεχλιβάνη που έκανε το δυνατό σουτ από καλή θέση, έφυγε άουτ η μπάλα.

46′ Κίτρινη και στον Ανδρέου, για φάουλ στον Ρόμο.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

49′ Κεφαλιά του Ρόμο, μπλόκαρε ο Μιχαήλ.

52′ Πάσα του Σάλι στον Μανρίκε που βρέθηκε στην περιοχή της Καρμιώτισσας, το σουτ του κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.

53′ Πέναλτι για τον Ολυμπιακό μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Τούμπα. Αρχικά ήταν ο Μάντζης που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ο Σάλι πήρε το ριμπάουντ, έκανε το σουτ, πάνω στη γραμμή απομάκρυνε με το χέρι ο Πέρεζ. Κόκκινη στον Ισραηλινό.

54′ ΓΚΟΛ Εύστοχος ο Σάλι, νίκησε τον Τούμπα, αν και έπεσε σωστά.


58′ Διπλή αλλαγή για την Καρμιώτισσα, Μπαργκάν και Ντουάρτε στις θέσεις των Στυλιανού και Μ. Σάσι.

63′ Δυνατό σουτ του Μανρίκε εκτός περιοχής, έφυγε έξω.

65′ Διπλή αλλαγή και για τον Ολυμπιακό, εκτός οι Ψάλτης και Πεχλιβάνης, στο γήπεδο Κυριάκου και Χάνι.

67΄Παχίπης στη θέση του Νεοφύτου.

68′ ΓΚΟΛ Και τρίτο γκολ για τον Ολυμπιακό, Σαρφό έκανε το σουτ, έβγαλε ο Τούμπας, πήρε το ριμπάουντ ο Σάλι και από κοντά με το δεύτερο του προσωπικό γκολ έγραψε το 0-3.


69′ Κυριάκου του σουτ, έδιωξε ο Τούμπας.

70′ Στη θέση του Σάλι ο Φαν Κέσελ.

73′ Καψός και Έρσκοβιτς στις θέσεις των Ρέινολντς και Χατζηβασίλη.

78′ Φαν Κέσελ το σουτ από πλάγια θέση, μπλόκαρε ο Τούμπας.

80′ Ωραίο πλασέ του Μπαργκάν, έδιωξε ο Μιχαήλ.

87′ Σουτ του Καψού εντός περιοχής, μάζεψε ξανά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ