aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΈρχονται για δοκιμαστικά

Έρχονται για δοκιμαστικά

Εβδομάδα αφίξεων είναι για τον Ολυμπιακό αυτή που διανύουμε από σήμερα, με τους μαυροπράσινους να περιμένουν στην Κύπρο δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα περάσουν από δοκιμαστικά. Έρχονται με πολύ καλές συστάσεις, αλλά εάν δεν τσεκαριστούν πρώτα από τον Χρύση Μιχαήλ δεν πρόκειται να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Λευκωσίας.

Το ίδιο ισχύει και για τον 27χρονο διεθνή Νιγηριανό αριστερό μπακ Τζοουόν Οσανίουα, ο οποίος έχει ήδη αφήσει καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις αλλά και στο φιλικό με τον Χαλκάνορα, όμως απόφαση για απόκτησή του δεν έχει ακόμη παρθεί, αφού ο προπονητής των νεοφώτιστων θέλει να είναι 100% σίγουρος για τις επιλογές που θα κάνει για την ενίσχυση της ομάδας του.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Ολυμπιακός χρειάζεται παίκτες έτοιμους να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους, στην προσπάθεια που γίνεται από τους μαυροπράσινους για παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Περί τα τέλη της εβδομάδας αναμένεται ότι το «αφεντικό» του Ολυμπιακού θα ανακοινώσει στη διοίκηση τις τελικές του αποφάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ