aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΕΝΠ – Ολυμπιακός: Δεν «χ»άρηκε κανείς!

ΕΝΠ – Ολυμπιακός: Δεν «χ»άρηκε κανείς!

Στην ισοπαλία έμειναν Παραλίμνι και Ολυμπιακός (1-1) στο παιχνίδι που έγινε στο «Τάσσος Μάρκου» στην πρεμιέρα του δεύτερου γκρουπ για τη β’ φάση του πρωταθλήματος.  Αποτέλεσμα που δεν αφήνει καμιά από τις δύο ομάδες ικανοποιημένη. Η διαφορά του Ολυμπιακού από το Παραλίμνι παρέμεινε στους δύο βαθμούς, όπως και αυτή από τον Εθνικό στους τέσσερις και στους δύο αντίστοιχα.

Οι μαυροπράσινοι προηγήθηκαν με τον Κοφί (64’), αλλά η απάντηση των βυσσινί ήταν άμεση αφού βρήκε δίκτυα ο Βαρέλα (66’). Ο Ολυμπιακός άρχισε καλύτερα τον αγώνα και όσο κυλούσε ο χρόνος ανέβαζε την απόδοσή του και γινόταν απειλητικός. Είχε τις ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα με τους Αζουλάο (9’, 33’) και Ακόστα (21’). Ειδικά η δεύτερη ήταν κλασική.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν αποφασισμένες για να πάρουν το προβάδισμα. Αυτός που το πέτυχε ήταν ο Ολυμπιακός με τον Κοφί (64’). Μέχρι να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών του Πάμπου Χριστοδούλου ήλθε η ισοφάριση από τους γηπεδούχους, με τον Βαρέλα (66’). Παρά την προσπάθειά των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων για ένα δεύτερο γκολ, αυτό δεν ήλθε ποτέ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΝΠ (Τσεντομίρ Γιανέφσκι): Κλάιμαν, Μπαρμπόσα, Κοσμά (70′ Αγκιρί), Μπάλαζιτς, Μουλαζίμης, Σταρόκιν, Μαϊσουράντζε,  Ριέρα, Ουντόζι (59′ Βαρέλα), Θεοδώρου, Σαντίκ (77′ Ρουσιάς).

Ολυμπιακός (Πάμπος Χριστοδούλου): Βελλίδης, Νάνι, Σαμπίνια, Κα, Κυριάκου, Ψάλτης, Ακόστα, Οικονομίδης, Βινίσιους, Κοφί (75′ Ντουβεντρού),  Αζουλάο.

Σκόρερ: 66′ Βαρέλα / 64′ Κοφί

Κίτρινες: Κοσμά, Σαντίκ / Κυριάκου, Ακόστα

Κόκκινες: -/-

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου».

Διαιτητής: Meshkov Vitalii (Ρωσία).

Α’ Βοηθός: Petrosian Aram (Ρωσία).

Β’ Βοηθός: Murashov Valentin (Ρωσία).

4ος: Ροβέρτος Κώστα.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρίστος Νικολαΐδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ