aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΕνισχυμένος και αποφασισμένος ο Ολυμπιακός

Ενισχυμένος και αποφασισμένος ο Ολυμπιακός

Παρά το γεγονός πως στον Ολυμπιακό δεν πέτυχαν νίκη και παραλλήλως «φωνάζουν» για τη διαιτησία τόσο στο παιχνίδι με την Πάφος FC όσο και τον Απόλλωνα, θεωρούν πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες για να υλοποιήσει τους στόχους της. Είναι αλήθεια πως και η τύχη τους γύρισε την πλάτη έως τώρα, στερώντας περισσότερους βαθμούς.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι ποδοσφαιριστές του, γύρισαν από προχθές σελίδα και σκέφτονται το επικείμενο δύσκολο παιχνίδι με την Ομόνοια. Την Παρασκευή στο ΓΣΠ (19:00) θα χρειαστεί να καταβληθεί υπερπροσπάθεια ώστε να περιορίσουν την αντίπαλο, η οποία κατά τη φετινή σεζόν παρουσιάζεται πολύ πιο απαιτητική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η αλήθεια είναι πως οι μαυροπράσινοι στο ματς με την Πάφος FC είχαν πολύ πιο ψηλό βαθμό αποτελεσματικότητας στην άμυνα, κάτι που επιβάλλεται να ενισχύσουν στο 90λεπτο της Παρασκευής ώστε να καρπωθούν το βαθμολογικό όφελος. Επιβάλλεται να έχουν ανεπτυγμένο δείκτη συγκέντρωσης και ασφαλώς, να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν.

Στα θετικά του προηγούμενου αγώνα είναι η επανεμφάνιση του Τιάγκο Αζουλάο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αγωνίσθηκε ως αλλαγή και έδειξε πως… επανακτά το χαμένο έδαφος. Πρόκειται για πάρα πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έλειψε από τον Ολυμπιακό. Ο Φαμπρίς Κα που επίσης έπαιξε ως αλλαγή και σκόραρε, φανέρωσε πως θα βοηθήσει αρκετά τους μαυροπράσινους.  Στη διάθεση του προπονητή θα βρίσκεται o Τζοναθάν Αγιτέ που στο παιχνίδι με την Πάφος FC ήταν εκτός λόγω καρτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός σύναψε χορηγική συμφωνία για το μπροστινό μέρος της φανέλας του με την εταιρεία ΟΠΑΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ